Ehhez a vezetéknévhez milyen nevet adnátok?
Egy barátnőm még csak gondolkodik a férjével a gyermekvállaláson, nézegeti a neveket mint minden álmodozó leendő anyuka, de mivel elég hosszú a vezetéknév eléggé beszűkültek a lehetőségek, hogy ne toljanak ki a gyermekkel. Fiú és lány nevek is érdeklik, én pedig segíteni szeretnék neki .
A név pedig Bogdán-Ványi
Én valami e betűset adnék: Emese, Enikő, Eszter, Éva,
illetve
Előd, Lehel, Levente, Dénes, Bende, Benedek.
Lilla, Milla, Mira
Máté, Kornél, Viktor.
Fiú: Ond, Kond, Kund, Tas, Szatmár
Lány: Ida, Mikolt, Oana, Hágár
Hello én nem tudom,de a Szatmár jól hangzik, csak lehet, hogy a kisgyerekek nem ismernék, ezért tévedésből, vagy poénból állandóan szamárnak akarnák hívni, tehát azt én például nem adnám, pedig önmagában jól hangzik. A Mikolt meg a Hágár nekem pedig fiúsak. De tehát nem bántásból az előző válaszolónak, és bocsi.
Na, jó, ha most már ennyit okoskodtam, akkor írok ide én is néhány nevet, ami szerintem szép:
Annamária, Sarolta, Zita, Orsolya, Edina, Zelmira, Hilberta, Léna, Johanna, Csilla, Ildikó, Petra, Regina, Emília, Donatella, Tamara, Katalin, Krisztina, Brigitta, Kamilla, Dorotina, Friderika, Erika, Róza, Rozina, Kitti, Kincső, Kiara, Babett, Bíborka, Veronika, Alexandra, Beáta, Barbara, Cintia, Réka, Izabella
Adalbert, Jónás, János, Jonatán, Ferenc, Flórián, Erik, Nándor, Sándor, Károly, Kálmán, Kristóf, Péter, Donát, Márk, Barnabás, Norbert, Attila, Krisztián, Endre, Edvin, Máté, Mátyás, Bendegúz, Artúr, Albert, Imre, Medárd, Mendel, Rómeó, Richárd, Zsolt, Jenő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!