Érzitek néha úgy, hogy sok feszültséget kell lefojtanotok magatokba és nem jó érzés?
Figyelt kérdés
Ezerszer mondod, nem jön, nem csinálja, nem érti... csak nyűglődik, akármit is találsz ki a kedvéért. A feszkó abból jön nálam, hogy nem kiabálok rá, nem kapom ki a kezéből, nem menekülök el...2010. aug. 23. 15:08
1/3 anonim válasza:
Ismerem az erzest, en is hasonloan probalok hozzaallni a dolgokhoz, de hat elfaradok pszihesen egy ido utan...en ugy probalom oldani, hogy ha tehetem picit kimozdulok egyedul(pl tejert a boltig:)), de vannak akik ide irogatnak frusztralt valaszokat es itt vezetik le a feszultseget :)
2/3 anonim válasza:
Könnyebb lenne megszámolni azokat a napokat, maikor nem rohannék világgá...:-))
Én sajna egy idő után rákiabálok, tudom nem szabad, de néha kontrollálás nélkül jön ki belőlem...
bevezettük az apás napokat, minden második vasárnap az enyém, azt csinálok, amit akarok, apáé a két gyerek és a háztartás. PErsze még egy nap sem valósult meg... de harcolok érte.
3/3 anonim válasza:
Igen, érzem. Most főleg minden összejött. Nyűgös, beteg gyerekek, építkezés, közelgő iskolakezdés, családtag halála, pénzhiány...Ha a felnőttnél gond van, a gyerek is megérzi, sajnos. Ők nem tehetnek róla, ezért esténként magamba szállok, de néha én rájuk kiabálok, mert muszáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!