Miben találtatok értelmet, ha a gyermekvállalásról lemaradtatok?
Elszúrtam - 44 évesen nem volt olyan kapcsolat, ahol a partnernek lehetett volna vagy akart volna gyermeket. Most váltunk - ő (36) elzárkózik a gyermekvállalástól és ez volt az egyetlen ok, ami miatt külön folytatjuk.
Mindemellett 44 évesen kezdem túlkorosnak érezni magam.
Miben lehet értelmet találni, ha a gyermek nem adatik meg?
#11: Nyilván az, hogy te magad nem akarsz gyereket. Innentől instant lepontozás van, üdv az oldalon:)
Mert az én 4# válaszom? 29%.
A kérdés az volt ki mit csinálna ha le kellene mondani a gyerekről, és én leírtam, hogy hátizsákkal hippi módra utazgatnék. Nyilvánvalóan ezt gyerekkel nem tehetem meg, nem is cserélném el erre, de ha már lecsúsztam erről, akkor ezt tenném, világjáró lennék. És ez 29% a sok hülye picsânak.
Sziasztok,
Minden kommentet köszönök - részemről minden esetben ment a zöld pipa és menni is fog.
Alapvetően hittem a klasszikus családfelállásban. Több hosszabb kapcsolat is volt, meglepő módon pont a partner nem akart gyereket.
Azt hittem egyértelműbb: FÉRFI vagyok. :)
Sajnos egyre inkább a nők zárkóznak el a gyermekvállalástól - pedig ezzel egyre több férfit kényszerítenek gyermek nélküli életre. Legalábbis kevesebb esély marad egy szép családi életre, ahol a gyermek is helyet kap.
A jelenlegi párom (lassan volt feleség) imádja a munkáját, imád engem (ebben a sorrendben) és egy fantasztikus Nő. A gyermek és a család nem fér bele.
Jaj ne parázz :)
Párom 53 éves és most születik az első gyermeke aki közös 😊 (nekem a harmadik lesz).
Ő már rég elengedte ezt a dolgot, úgy is rendezkedett be. Dehát ember tervez, Isten végez :D
Sosem szabad feladni! ☝️
33/N
Beszéltünk a témáról - "egy baba talán" eredménnyel.
Hittem, hogy sikerül hagyományos családot teremteni és saját gyermeket felnevelni.
Próbáltam olyannal kapcsolatot kialakítani, aki már gyermekkel rendelkezett - az exférj, annak szülei és a gyerekek kiskamasz korszaka egyszerűen túl sok volt: Nem készen kell egy családot kapni, hanem megteremteni. Ez az, ami nekem nem sikerült - és nagyon nehéz elfogadni.
"Beszéltünk a témáról - "egy baba talán" eredménnyel."
Ott kellett volna elengedni. A tálán az nemet jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!