Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállnátok olyan férfitól...

Vállnátok olyan férfitól gyereket aki erős dohányos?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmről van szó. Gyereket szeretnének de fél a barátnőm hogy emiatt esetleg beteg lenne a gyerekük. Ha jól emlékszem azt mondta hogy 15 éves kora óta cigizik, és most 32 éves és 1,5 dobozzal szív el/nap.

Én megértem a félelmét. Én azt javasoltam hogy szokjon le előtte.

Ti mit gondoltok erről?

2021. máj. 7. 15:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
A férjem 16 éves kora óta dohányzik, most 33 éves. Igaz már évek óta egy nap itthon, ha elszív 3-4 szálat. Hétvégén sokszor egyet sem. Soha nem dohányzott lakásban, csak az udvaron. Van egy 2 éves gyerekünk, semmi baja sincs emiatt. A terhességem alatt sem volt probléma, igaz én sosem dohányoztam.
2021. máj. 7. 19:05
 12/15 anonim ***** válasza:
34%
Nem a gyereknek lesz baja annyitol ami a ruhan van,hanem majd apukanak ,sorban állnak a 30-40 és férfiak az urológiai klinikán holyagrakkal ... Utána jön a tüdőrák agyi atettel. Ezen lehet gondolkodni. :(
2021. máj. 7. 20:12
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Engem nem tartana vissza
2021. máj. 8. 17:24
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

Igen, nem lesz az ember automatikus undorító, csak mert dohányzik. Ismerek jó néhány olyan pasit, akire gond nélkül mondanám, hogy milyen undorító és egyik sem bagós, épp csak áskálódnak, rosszindulatúak, gonoszak és még sorolhatnám. Akkor inkább egy cigiző férfi, aki kívül-belül tetszik, semmint egy fentebb írt jellemzőkkel rendelkező, cserébe nem dohányzó….

Nem az alapján ítélem meg az embereket (se nőt, se férfit), hogy cigizik-e.

2021. máj. 9. 14:04
 15/15 anonim válasza:
66%

Ugyan! Nem kell ilyen borúsan látni!

Főleg a mai világban, mikor olyanokról is be bizonyosodik, hogy pl rákos aki soha nem cigizett.

Meg amúgy mennyi mű kaját meg eszik az ember! Na mindegy én így gondolom. Én vállalnék igen.

2021. jún. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!