Érdekelne hogy ti kislányt szerettetek volna vagy kisfiút ? ( igen, az egészség a legfontosabb,de mégis talán mindenkinek van egy kedvence)
Figyelt kérdés
Ha már van gyermeketek, van olyan hogy TITKON az egyiket valahogy jobban kedvelitek vagy jobban kijöttök?
Jobban össze illik a szemelyisegetek?
( itt bárki leírhatja, úgysem tudja meg senki )
2021. máj. 6. 09:36
21/25 anonim válasza:
Normális érzésekkel szerettem volna lányt és az is lett. Ha fiú lett volna akkor is ugyanúgy szeretném. Ez a csajos játék, fiús játék nálam nem játszik, nem szoktam vele csajoskodni, ő szokott magától, mert lány. Nem teszek különbséget nemek között, mindegyik ember, tök mindegy milyen a neme, csak a lány sokszor jobban kezelhető (nem mindegyik lány), megértőbb, ezért akartam lányt.
22/25 anonim válasza:
En fiú gyereket képzeltem el mindig is, fiu is lett, örültem neki, de szerintem nem lettem volna csalódott, ha kislány.
Másodiknál mindegy, hasonlóan gondolom, mint a 20. Válaszoló, hogy fiusabb dolgokkal jobban tudok azonosulni, de azért kíváncsi lennék arra is, hogy egy kislánnyal milyen.
23/25 anonim válasza:
Egyet-egyet szerettem volna, eddig egy kislányunk van. Másodikra örülnénk kisfiúnak, de ha kislány lesz akkor sem dőlök a kardomba. Az igazság az, hogy nehezebben dolgoznám fel azt, hogy nem született lányom, mintha nem lenne kisfiam, ugyanis érdekes, de mindig tudtam, hogy két gyereket szeretnék egy fiút és egy lányt, de mindig csak a kislányt tudtam elképzelni és a nevét is még nagyon fiatalon kiválasztottam.
24/25 anonim válasza:
Én kisfiút szerettem volna, és az is lett.
25/25 anonim válasza:
Én kislányt szerettem volna jobban a férjem egy kisfiút. Az első perctől éreztem hogy milyen nemű lesz, szóval nem lepett meg a dolog . Működik az anyai megérzés.😊
Lány lesz, mindketten nagyon várjuk! 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!