Gyerektartás összegével kapcsolatban érdekelne a véleményetek. Jogosan kér anyuka?
A 65 elég. Főleg mert gondolom apuka is költ ezen kívül is a gyerekre. Olyan nekem is volt anno hogy pl szulinapomra azt kertem hogy apukám szálljon be a táborba de akkor az volt az ajándék.
Másfelől ez nem ilyen dolog. Meg van határozva mennyi “jár” azon felül apuka azt fizet amit akar. Ha akar plusz 100-át ha akar semmit. Ez a kettőjük dolga.
Az adokedvezmény hogy jön ide?!
Az anyuka fizetése utan jár, semmi köze a gyerektartashoz...
Egyébként 65ezer egy gyerekre elég reális. Ruha, cipő iskolaztatás, stb... nem 2ft...
De hogy ezt csak az apuka állja, na az gáz.
Van róla bírósági hatarozat?
Abban az esetben én 1ft-al nem fizetnék többet. Ha anyuka akar akkor pereskedjen miatta.
Szerintem reális a 65e viszont én nem sajnálnék néha 1-1 tábort vagy kirándulást kifizetni 600e forintból.
Miért kellene csak a kötelezővel támogatni a gyereket?
Gondolom te az új barátnő/feleség vagy. Inkább óvatosan szólj ezekhez, mert az jöhet le hogy sajnálsz pénzt kiadni a másik gyerekre.
7essel értek egyet.
A 65 korrekt,de ezenfelül ha nálam lenne,akkor biztos költenék még rá pluszban, illetve alkalomszerűen egy tábor, téli kabát, akármi nekem bőven beleférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!