Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek van kettő vagy több...

Akiknek van kettő vagy több gyerkőcük, mennyi időd vártatok a két gyermek között?

Figyelt kérdés

Tudom, valószínűleg az orvos ajánl majd egy várakozási időt, hisz biztos vannak tényezők, amiket figyelembe kell venni.

De nálatok hogyan történt? Hány hónap/év különbség van a gyerkőcök között?

2021. máj. 1. 10:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
13 hónap, 3 év, 12 hónap. Ez így tökéletes. ☺️
2021. máj. 2. 01:39
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

14 hónap 🙂 a hugi fogamzásgátló és szoptatás mellett is nagyon jönni akart 😁

Nekem meg 3 húgom van: 5,5 év; 13 év; 16 év korkülönbséggel. A "kicsikkel" már inkább anyáskodós a viszonyom, mint testvéri 🙂

2021. máj. 2. 06:08
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
8 év. Eleve nem akartunk kis korkülönbséget, aztán 4 éves volt a nagy, amikor új munkahelyem lett, ahonnan nyilván nem akartam pár hónap után elmenni gyed-re, utána meg kiderult, hogy nem is olyan egyszerű nekem újra teherbe esni, az is még plusz másfél év volt, mire a kicsi összejött.
2021. máj. 2. 09:04
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
2ev az elso ketto kozott, 8ev a 2. Es 3. Kozott, uj kapcsolatba.
2021. máj. 2. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!