Megakarom magyarázni a pasimnak, hogy ha nem lesz gyerkünk, senki sem fogja ránk nyitni az ajtót öreg korunkba?
A kérdezőtől elvonatkoztatva, mert vagy troll, vagy csak buta, én nem tartok senkit szánalmasnak, mert azt csinál amit szeret, vagy amihez ért, vagy ami jutott.
Ha ez az anyaság, nincs azzal baj, ha ez bolti eladó, az sem szégyen, ha orvos lett, az tök jó, de nem tartom több embernek mint pl azt aki a moziban takarítja fel az emberek után a pattogatott kukoricát. Mindegyik munka, az anyaság is, és dolgozni nem szégyen.
Na meg nem tudhatsz mindent a másikról. Én az emberek szemében kívülről egy béna kis eladó lehetek, gyakorlatilag szeretek festeni, rajzolni, énekelni és jó is vagyok bennük, büszke vagyok rá, csak épp pénzt nem keresek vele. Szánalmasnak nevezni valakit csak emiatt... szánalmas 😏
Nem nyitom rá apámra az ajtót, csak 4-5 havonta mert 1000 km-re élek.
De unokatestvérem pl. Floridába költözött a férjével, ők évente egyszer utaznak haza (annyi, hogy akkor hosszabb időre)
És nem, nem fogunk csak a szülők miatt visszaköltözni abba az országba.
"És nem, nem fogunk csak a szülők miatt visszaköltözni abba az országba."
Én már megkaptam valakitől,hogy micsoda hálátlanság és önzőség,hogy Ausztráliába szeretnék költözni,mert mi lesz így a szüleimmel. Hát elnézést,de valóban nem áldoznám fel a saját és a családom boldogságát és sanyargatni magam -és őket is- a szüleim kedvéért. Ha ők jól érzik magukat itt,lelkük rajta,de nekem nem muszáj azért tönkretennem magam,mert itt mindenbe csak bele kell törődni,meg el kell fogadni,de még véletlen se próbálj jobb életet remélni.
Előbb talán menj vissza az általános iskolába, és tanulj meg helyesen írni! Már a gyatra helyesírásodból is látszik, hogy az intellektusod a béka segge alatt van, nemhogy a felvetett kérdésből.
Amúgy meg ha lesz gyereked, akkor sem fogja kurvára senki rád nyitni az ajtót, ilyen világot élünk. Ha ez a cél, akkor érdemesebb félre tenni pénzt egy idősgondozóra. Mellesleg igenis van értelme gyerek nélkül is élni, párok milliói bizonyítják világszerte. Ha azt gondolod hogy tényleg nincs, az megint csak rólad állítja ki a szegénységi bizonyítványt... Egyébként meg teljesen rendben van, ha egy 32 éves pasi nem akar gyereket. Nyilván élni akar, nem bömbölést hallgatni, meg szarszagot szívni egész nap!
-Az adokedvezmeny nem segely, a sajat fizetesem tarthatom meg, abbol neked ugyan mi karod szarmazik?
-a CSOK-ot en nem kertem soha, tolem azt be is szuntethetik.
Szoval akkor a nyugdijadrol lemondasz, ha nincs gyereked, ugye? 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!