Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megakarom magyarázni a pasimna...

Megakarom magyarázni a pasimnak, hogy ha nem lesz gyerkünk, senki sem fogja ránk nyitni az ajtót öreg korunkba?

Figyelt kérdés
Megakarom magyarázni neki hogy feltudja végre fogni, gyerek nélkül nem érdemes élni. Mert ha megfogunk öregedni akkor kifog minket látogatni? Ezért kell a gyerek. Meglehet ezt értetni valahogy egy 32 éves férfival?
2021. ápr. 30. 05:20
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
88%
20, nincs problémám a gyerekekkel, de az igen is szánalmas ha valaki csak ebben látja az élet értelmét, de főleg az ha csak azért szül valaki hogy legyen aki ápolja, a kérdés nem igazán számít hogy kamu-e vagy sem mert egyébként tényleg rengeteg ilyen buta nő létezik aki így gondolkozik.
2021. ápr. 30. 11:26
 22/41 A kérdező kommentje:
Én nem childfree vagyok hanem childfull! Legalább 10 gyerket akarok, abból statisztikailag mindig rám nyitja majd valameik az ajtót!
2021. ápr. 30. 11:46
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂😂😂na jól van, jelentve!
2021. ápr. 30. 12:54
 24/41 anonim ***** válasza:
80%
Add nekem szerencsétlen férfit, én nem vagyok ekkora agybeteg és kölyköt sem akarok! 26n
2021. ápr. 30. 15:34
 25/41 anonim ***** válasza:
88%

Ez a legundorítóbb, legönzőbb ok a gyerekvállalásra.

Felnő, lesz neki is családja, dolgozik. Ti a fontossági sorrend közepe, alja fele fogtok elhelyezkedni.

Nem lesz az ápolótok. Nem lesz rá ideje, pénze se. Ott lesz neki a saját családja.

Sokkal valószínűbb hogy

A) nehezen indul majd el az életben, ezért a nyakatokra költözteti a párját és oda szülik az unokát akit szintén pénzelhettek, ingyen bébiszitterkedhettek.

Ezért hála nem jár, ezt alapnak veszik. Ha nem tetszik, r0hadt g3cik lesztek a szemében.

B) ha el is költözik, alig várja majd hogy megörökölje a házatokat. Lesz saját háza/jó lesz a gyerekének. Berak egy otthonba és szevasz.

Pár havonta meglátogat,vagy ünnepnapokon (saját szülinap, gyereknap, gyerekek szülinapjai) hogy még onnan is te vásárolgass neki ajándékot.

Igen! Van ilyen, rohadtul gyakori! Szociális otthonban vagyok ápoló és tapasztalom.

Ismerek olyat aki azért fialt hohy majd öregkorában ott lesz neki a gyerek. Az összes lehetséges kapcsolatát tönkretette a fiának, nehogy "elvegyék tőle" a "büdös krvák".

Milyen jó szülő az olyan aki a 30-40 éves fiát bekorlátozza, haljon meg szűzen, ne utazzon stb hogy anyukát eltartsa, ott legyen neki mindig.

Legalja r0hadék az ilyen szülő.

2021. máj. 1. 07:20
 26/41 anonim ***** válasza:
92%

Nézd haver, engem hiába neveltek a szüleim, és még JÓL is neveltek, szeretem őket, meg minden, mégsem nyitom rájuk az ajtót, mert jelenleg beleaszakadok a munkába, jó, ha évente 3-4 alkalommal meg tudom látogatni a szüleim.

Hál' Istennek anyám nem egy ilyen önző rohadék, aki elvárná, hogy hagyjak ott csapot-papot csak azért, mert megöregedett, többek közt ezért is vagyunk jóban ^_^

2021. máj. 1. 10:45
 27/41 anonim válasza:
16%

Gyermekmentes ovezetbol itt tobzodnak az eletkeptelen emberek egy troll kerdes alatt 😅

Csak nekik:

Oke, ne legyen gyereked, de ugy lenne helyes, hogy amikor majs az en gyerekeim, unokaim lesznek munkakepes koru emberek, es egy fiatalra 4 ilyen onzo oregember jut, mint ti, AKKOR NEKTEK NE JARJON NYUGDIJ. Mert mindig tudjuk, ebben a rendszerben az aktiv befizetesekbol osztjak ki a penzt a nyuggereknek, nem azt kapos vissza, amit befizettel.

Tehat tegyetek el azt a penzt, amit most megsporoltatok a gyereken. Ez igy fiar!

2021. máj. 1. 12:34
 28/41 anonim válasza:
11%

-mint tudjuk

-kapod vissza

-fair

Bocs a hibakert

2021. máj. 1. 12:35
 29/41 anonim ***** válasza:
79%
Persze drága! Ti meg ne kapjátok akkor CSOKKOT meg adókedvezményt és akkor “kivittek” leszünk🤦🏼‍♀️🤣
2021. máj. 1. 12:51
 30/41 anonim ***** válasza:
13%
27# kedvenc oldalam, mivan veled tesó... 😁
2021. máj. 1. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!