A fiamnak szerintetek adhatom azt a két keresztnevet , hogy Norman Valentin?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 07:58
21/45 anonim válasza:
#18 mitől normális név a Bálint vagy a Gábor?
Mitől lesz egy név normálisabb a másiknál? Csak azért mert az régebbi és megszokott?
23/45 anonim válasza:
#22 akkor majd a Norman és a Valentin is lehet "normális" név ?
És a Gábor és a Bálint idétlen?
24/45 anonim válasza:
Persze, normális a Norman, a Nátán, a Benett, a Dzsontravolta, a Dorothy, a Dzsoni stb. Külföldön is szívesen hívnak valakit pl Sanyinak.
25/45 anonim válasza:
#24 pont ez az. Vannak nemzetközi nevek és vannak magyar nevek, amiket sehol máshol nem adnak.
Miért jó az, ha csak ebben az országban ismerik vagy tudják kimondani?
26/45 anonim válasza:
Nem nemzetközi, hanem angol. Na mindegy, ezen ne vitázzunk, szerintem sok szép magyar név van, amit lehet adni a gyereknek az idióta újdivatú nevek helyett
27/45 anonim válasza:
Nalunk a kenyérgyár neve Norpan. De arról is a Korpa jut eszembe. A Valentin meg annyira férfias név, amennyire a Zoltána nőies.
28/45 anonim válasza:
26, Az én fiamat Péternek hívják, lehet megdicsérnél, hogy milyen szép magyar neve van, de igazából héber-görög-latin eredetű, meg bármilyen angolszász országban megállná a helyét Peter-ként.
Itt vannak színmagyar eredetű nevek, szerintem sokra húznád a szádat:
29/45 anonim válasza:
28, tudom, hogy a legtöbb magyar név nem magyar eredetű, nem is erre gondoltam.. De legalább a hangzása magyaros, és cseppet sem idétlen és nagyzoló és az embernek nem azt gondolja, amikor bemutatkozikhogy neki, hogy "miiii, komolyan így hívnak????"
30/45 anonim válasza:
28, Én szívesebben választanék ezekből minthogy Norman vagy Péter legyen a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!