Ciki az egyedülálló anyaság?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 12:08
11/30 anonim válasza:
#9 lehet hogy minta férjed van, de empátiád az nincs. Komolyan az ilyen nőket sosem értettem...
12/30 anonim válasza:
#10 érdekes, hogy ennyi mindent tudsz egy gáz emberről, csak nem követed? 😅 Én még a nevlt se hallottam, de te úgy ismered a fél életét, mintha a szomszédod lenne...
13/30 anonim válasza:
Ha özvegy, akkor nem ciki. Egyéb esetben az, meg kellene nézni kinek szülsz..
14/30 anonim válasza:
"meg kellene nézni kinek szülsz.."
Ezt úgy mondjátok, mintha minden egyes esetben csak és kizárólag a férfin múlna, a férfi hibája lenne az egyedülálló anyaság...
16/30 anonim válasza:
Attól függ... Ha egymagad úgy döntöttél, hogy neked gyerek kell mindenáron, akkor igen, ciki. Ha a partnereddel együtt terveztetek gyereket, de az élet valamilyen módon közbe szolt, akkor nem ciki
17/30 anonim válasza:
9# lehet te is egyszer magadra maradsz ,mert a mintaférjed rádun
18/30 anonim válasza:
Nekem is minta férjem van, aki minta apa, de nem vagyok olyan EQ nulla, hogy lenézzem azt, akinek nem ilyen (volt) a párja vagy egyszerűen csak nem sikerült nekik együtt.
19/30 anonim válasza:
#9 megadok neki mindent lelkileg és testileg is, szóval ezt benézted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!