Csak azért adni Alfréd nevet mert az ritka, hát nem tudom..
2021. ápr. 25. 11:56
23/29 anonim válasza:
Nem ciki, csak baromi unalmas már. Hiába ritka a gyerekeknél, a felnőttek nagy része Mária, Erzsébet, Katalin, Sándor, István, József, Ferenc, stb. Nem hiányzik, hogy már a játszón is ezeket halljam munka, bolt után.
2021. ápr. 25. 11:59
24/29 anonim válasza:
Amikor mi Juditok, Ágnesek, Viktóriák, Tamások, Viktorik, Gáborok, Eszterek, Csabák, Gergelyek, Balázsok nevű korosztályban volt egy Ilona, Mária, Lajos, László nevű gyerek, az bizony öreges és csúnya névnek számított. A Hannák, Bencék, Màték, Zoék világában màr a mi neveink is öregesnek fognak hangzani, az egyel régebbi generációé meg még rémesebb lesz. Ezért nem értem miért gond, ha valaki az első 100 leggyakoribb névből választ, hisz azok a legszebbek. Na de a kérdése, igen a Sándor màr öreges név.
2021. ápr. 25. 12:03
25/29 anonim válasza:
Én inkább azért nem adnàm, mert a 3. Sándor lenne a szűk családban.
2021. ápr. 25. 13:27
26/29 anonim válasza:
Nem a névvel van gond, hanem a szokással.
Lesz öreg Sanyi, kis Sanyi, meg Sanyika?
Legyen annak a gyereknek saját neve.
2021. ápr. 25. 13:51
27/29 anonim válasza:
"Ezért nem értem miért gond, ha valaki az első 100 leggyakoribb névből választ, hisz azok a legszebbek"
Izlések és pofonok!
Attól mert nálunk minden 2. Gyerek Kevin lett, még nem szép név (szerintem) csak egy bizonyos rétegnek nagyon megtetszett a településünkön. És mivel ők nagyobb intenzitással szaporodnak......
2021. ápr. 25. 15:40
28/29 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs ezzel a névvel. A Sanyika egy teljesen jó becézés, én nem gondolnék semmi negatívra ha meghallanám ezt a nevet egy gyerek neveként.
Ez a cikizés pedig a világ legnagyobb hülyesége. Az emberek egyik fele azt mondja, hogy legyen a gyereknek hagyományos neve, a másik pedig hogy valami különlegesebb. A lányom Fanni lett, jöttek is a beszólások. "fúj, minden 2. gyereket Fanninak hívnak" stb. A kisfiunk Tamás lett. "Minek kellett ilyen elavult nevet adni annak a szerencsétlen gyereknek?".
Válaszd azt a nevet, ami nektek tetszik és ne foglalkozz másokkal :)
2021. ápr. 25. 19:42
29/29 anonim válasza:
27es jó persze, vannak szar nevek is az első 100ban, de azért akkor is változik az ízlés a nevek terén is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!