Mi a Sámuelt választottuk (de lányunk lett) mindenki lehurrogott h az milyen már.
Pont letojom más véleményét!!!Ezt közöltem is velük. Nem nekik kell tetszenie
Még mennyi belekotyogás lesz majd ha kibújik 😉
Hol és hogy altasd, mikor mit egyen, meg egyébként is hogy neveld.
Ne törődj más véleményével.
2021. ápr. 25. 08:42
12/29 anonim válasza:
Teljese jó, tényleg minden tele van hülye nevű gyerekekkel.
2021. ápr. 25. 08:43
13/29 anonim válasza:
Meg hülye felnőtt emberekkel, akik képesek màs nevét lehülyézni, csak mert nekine tetszik.
2021. ápr. 25. 08:49
14/29 anonim válasza:
Mar csak azert sem adnám, mert az apjat így hívják. Függetlenül attól, hogy milyen név. Nem érdemel meg az a szegény gyerek egy saját keresztnevet? Másodiknak aztán adhatsz neki bármit.
2021. ápr. 25. 08:52
15/29 anonim válasza:
Ne érdekeljen, hogy kinek tetszik. A többségnek 3-5 név tetszik, és a többi valamiért nem. Ergo mindegy, hogy milyen nevet adsz, szinte biztos, hogy senkinek se tetszik. 😂
Viszont ha a párod nem szereti a nevet, akkor érdemes elgondolkodtató azon, hogy lehet, később a gyerek se szereti majd.
2021. ápr. 25. 09:02
16/29 anonim válasza:
A névvel semmi bajom, de engem zavar ez a tradíció, hogy apa/nagyapa nevét kapja a gyerek, mintha nem lenne saját neve, egész életében a kis Sanyi lesz. Egy hasonló hangzású pld. Nándor szimpatikusabb lenne, vagy második névnek adnám.
Ez viszont a te/ti döntésetek, nektek kell megfeleljen, ebbe senki nem szólhat bele.
2021. ápr. 25. 09:32
17/29 anonim válasza:
Hát nekem a kényszeres névörökítés inkább ciki, mint csak úgy simán Sanyinak lenni. Nem hiszem el, hogy nincs más ötleted. De amúgy maga a név sem tetszik. Mondjuk a lányom ovis csoportjában 2005-ben 3 darab Lajoska is volt. Annál még lehet, hogy a Sanyi is jobb.
2021. ápr. 25. 09:35
18/29 anonim válasza:
A fiam is Sándor az apja után. Most 10 éves, se az oviban, ae az osztálytársai között nincs még egy Sándor. Egyedi :)
2021. ápr. 25. 11:08
19/29 anonim válasza:
Szerintem azt adsz neki amit akarsz. Nálunk is hőbörögtek az Alfréd miatt, nekünk meg tök vagány. Nem akartunk tucatnevet szegény gyereknek ahol az ovis csoport nagyja Bence, Mendel meg Milán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!