Hormonmentes spirál vélemények? Terhes lettél mellette? Ha igen, mennyi idő alatt? Ha nem, mióta van fent?
Nőgyógyászom szerint tökéletesen véd, ha felrakás után 4 héttel megnézik kontrollon, hogy a helyén van e. Ezt viszont sok orvos nem csinálja meg.
Egyébként én Melbea Gold Mini-t rakattam fel, nőgyógyászom ajánlotta, neki is ez van fent. Bízom benne.
Én pont tegnap voltam orvosnál, hogy ki vetessem. Idén lesz 3 éve fent így aktuális lenne a csere is. Első gyerek után rakattam fel, akkor az tűnt a legjobb megoldásnak.
Azóta rendszertelen a menstruációm és a méhen is begyulladt. Lejjebb is vn csúszva a spirál, ami így nem is véd (ha rendszeresen normálisan ellenőrizve van, gondolom ez nem fordul elő).
Anyukámnak se tudta be fogadni a szervezete és nekünk is van ismerősök körében, elég közeli ismerősnél is, aki spirál mellett esett teherbe. Úgy tudom ilyenkor nem is biztos hogy meg lehet tartani a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!