6 órás munkának van valami hátránya?
6 órában dolgozok gyes mellett. Szabim ugyanannyi nap, cafeteriat ugyanúgy kapok. Ennek van valami "hátulütője"? Pl nyugdíjnál?
Mert hosszabb távon tervezek 6 órában dolgozni. Így elég kényelmes a gyerek mellett, hogy 7.20kor indulok és fél 4kor már itthon vagyok.
Az elbocsájtással nincs gond, ezt jeleztem hogy évekig így akarok járni, a vezetésnek nem jelent gondot, mert a munka nagyrésze amúgy is lemegy 15 óráig, a többi kollegám is 17ig már nem csinál annyi mindent általában. Úgy könyörögtek engem is már vissza, mert amúgy rengeteg a munka napközben, így nem hiszem hogy elküldéstől kell félnem.
A bér része kicsit zavar, mert kb 80 ezerrel kevesebb így a bérem, 250 körül kapok most, de egyelőre még kapom a gyest is az valamennyire kompenzál, de sajna nincs ki hordja haza a gyereket, 0 segítségünk van szóval később se tudom hogy fogok majd 8 órás lenni :/
sztam 6 órára a 250 nem rossz.
én 8 órára kapok 208at (ebből 10e az adókedvezmény a gyerekre), diplomás közalkalmazottként, szociális munkásként
Most akkor bele kell szakadni a munkába, vagy a munkaidő negyedében senki nem csinál semmit?
Nem is most fognak kirúgni nyilván, hanem amikor úgy hozza az élet, hogy le kell építeni, akkor az első a részmunkaidős lesz.
Tudjuk, pont ennél a cégnél ilyen elképzelhetetlen, de azt se gondoltunk, hogy egy vére bezár a vendéglátás és turizmus.
Én 12 óra és 200-250ig, a mozgóbér 80ezer.
S "figyelmetlenség" címszóval simán vesznek le belőle...
A fizu emelés évente meg úgy megy, hogy az alap növekszik, a mozgó csökken.
Így nincs is fizu emelés jóformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!