Kismamák ti mit tanultok/tanultatok várandósság és gyed/gyes alatt? Esetleg mit terveztek, most, hogy nincsenek pár hónapos gyorstalpaló tanfolyamok?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nekem pedagógus diplomám van, de sajnos hamar rájöttem, hogy abból nem fogok egyről a kettőre jutni, ha olyat dolgozok, amit szeretnék, de nem fizetik meg. Így évekig három műszakban dolgoztam, kétszer annyi pénzért, cafeteriaért, fele annyi felelősséggel.
Mindig az volt a terv, hogy terhesség alatt elvégzek valami piacképesebb szakmát, csak sajnos a baba váratott magára, több, mint 3 évet (lombikkal sikerült).
Amikor bejelentették, hogy megszűnik a pár hónapos OKJ képzés, elhatároztam, hogy akkor 2020-ban elvégzek egyet, de akkor meg beütött a covid.. Mivel féltettem a munkahelyem én is, nem tudtam órákra járni, így elmaradt.
Szóval most ott tartok, hogy valami olyasmit tanulnék, amivel majd nem kell 3 műszakozni, és nem csak 160ezret keresnék, de meg vagyok lőve, hogy 2-3 év egy tanfolyam.
Miért lettem lepontozva? Főző és sütőtanfolyam miért nem jó? OKJ-s tanfolyam miben nem felel meg az ittllévő édesanyáknak?
9
Rajtad kívül szerintem senki nem írta,hogy unatkozna gyerek mellett. Terhesen viszont unatkoztam,mert kemóval nem dolgozhattam terhesen,ezért tappénzen voltam már kb.a pozitív teszt után. De addig is találtam más munkát és tanultam,hogy más lehetőségem is legyen meg meghaltam volna munka nélkül itthon. Természetesen most a picivel én sem unatkozom, most biztos nem tanulnék vagy dolgoznék,csak ha muszáj lenne.
Én pici mellett tervezem a mester diplomát. Nekem eü okokból megszakadt a tanulmányom. Lábadozás alatt ismertem meg a férjem. Utána munkát vállaltam, hogy el tudjuk kezdeni a közös életünk. Itt viszont hiába vagyok irodista, ha mindig túlóráznom kell. Abban a hónapban amikor fogant a pici alig láttam a férjem.
Úgyhogy készülök tovább tanulni logisztika írányba, amikor fél éves lesz a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!