Mi erről a véleményetek: a szülő, vagy az iskola (tanárok) nevelnek inkább? Egy ismerősömtől ma igencsak érdekes nézetet hallottam.
Pedagógus vagyok. Nyilván onnan, hogy bekerül a “rendszerbe” a gyerek, nekünk is van szerepünk a személyiségében és a jellemfejlődésében, de normális esetben közel sem akkora, mint a szülőknek. Egy jó óvónő lehet olyan, mint egy nagynéni vagy nagymama, de az anya szerepét nem veheti át. És ugyanez igaz a tanítókra, tanárokra, profokra is.
Ez a sok szabi dolog meg akkora bullshit, mint a ház. Ugyanannyi szabadságunk van, mint bárkinek, csak nem oszthatjuk be. Nem vehetek ki csak úgy 2 napot, mert nászútra megyek, sem azért, mert kimerült vagyok, vagy a gyereknek szülinapja van. Elengednek orvoshoz, temetésre és kb ennyi, mert a tanítási szünetekre kötelező megtartani a szabadságot.
Kérdező, de pontosan, lásd #6-ot, mindent leírt, amit gondolni kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!