Melyik lány név tetszik nektek ezek a nevek közül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19.hetes kismama vagyok, egy pár napja derült ki hogy kislányunk lesz :)
Végül megszületett a névlistánk is, ami megírásánál az volt a szempont, hogy ritka legyen, szép csengésű, és persze viselhető, a kérdés az lenne nektek melyik név tetszik ezek közül, melyiket adnátok is a saját gyermeketeknek?! :)
Aletta, Babett, Bejke,
Debóra, Fédra, Gerda, Gitta, Hella, Karina, Lejla, Miléna, Otília, Tekla, Villő, Viola, Xénia
2021. ápr. 14. 16:57
21/32 anonim válasza:
Aletta, Debóra, Karina,Miléna, Viola szerintem szép nevek, ezeket adnám a lányomnak :)
23/32 anonim válasza:
Szerintem a Leila nem túlzottan ritka. De nekem ez tetszik a legjobban meg a még a Gerda.
24/32 anonim válasza:
Gerda, nekem La Fontaine meséje óta a kedvenc nevem. :)
25/32 anonim válasza:
Aletta, Gerda, Karina, Lejla/Leila, Xénia nagyon tetszenek,.
26/32 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép csengése van a Xéniának, Villőnek, Karinának vagy a Lejlának☺️
28/32 anonim válasza:
Xéniát adnám, habár az írása nem tetszik, de szerintem mind vállalható név
29/32 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen mindenkinek a válaszát!😊 Sikerült a választás: Csáti Gerda Villő lesz a neve 😊
2021. ápr. 24. 08:29
30/32 anonim válasza:
Nagyon jó választás, szép neve lesz és különleges. ☺️
#4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!