Melyik lány név tetszik nektek ezek a nevek közül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19.hetes kismama vagyok, egy pár napja derült ki hogy kislányunk lesz :)
Végül megszületett a névlistánk is, ami megírásánál az volt a szempont, hogy ritka legyen, szép csengésű, és persze viselhető, a kérdés az lenne nektek melyik név tetszik ezek közül, melyiket adnátok is a saját gyermeketeknek?! :)
Aletta, Babett, Bejke,
Debóra, Fédra, Gerda, Gitta, Hella, Karina, Lejla, Miléna, Otília, Tekla, Villő, Viola, Xénia
2021. ápr. 14. 16:57
11/32 anonim válasza:
Amiket akár adnék is : Gerda, Viola, Lejla, Fédra. A többi viszont nem tetszik, de nektek kell hogy tetszen:)
12/32 anonim válasza:
Bejke, Villő, ezek nálunk is listásak voltak, csak fiú lett. :)
13/32 anonim válasza:
Lejla, balett , de lehetne Bettina vagy Eszter vagy Panni
14/32 anonim válasza:
Fédra👌 Hella, Villő. ✔️
BEJKE nagyon debil. 👎
15/32 anonim válasza:
Villőt adnám, a Karina, Gerda tetszik.
A Bejke, Babett, Xénia szerintem csúnya.
A többi semleges.
17/32 anonim válasza:
A Leila és a Miléna nekünk is listás...Karina is normális.
18/32 anonim válasza:
Ezek közül kb egyik sem mondanám, hogy tetszik bocsi. Talán a Lejla és Miléna számomra még ami belefér.
20/32 anonim válasza:
Szerintem ezek közül a Gerda, és a Viola szép, a Villő, Otília, Karina, Lejla közepes (viselhető), a többi egyáltalán nem tetszik. A Fédra, Debora, Bejke rettenetesek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!