Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogyha egy 3 éves...

Normális, hogyha egy 3 éves gyerek még mindig pelenkás?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 08:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem fura. A lányom 3 éves és 3 hónaposan lett szobatiszta, éjszaka sem szokott már bepisilni, lassan 4 éves lesz. Előző: Óvodába csak nappalra kell szobatisztának lenni, mivel éjszaka nincs az óvodában!
2021. ápr. 14. 10:37
 12/25 Derjaderja ***** válasza:
54%
Úgy értem pl a februárban született nem kerül be szeptember előtt.
 13/25 anonim ***** válasza:
72%

9-es, az a védőnő szakmája szégyene! Ha ekkora marhaságokat beszél, én többé semmiben se adnék a tanácsára. Ha lecsesz, végighallgatom, azért van két fülem, hogy ami ez egyiken bemegy, a másikon kimenjen.

A másik esetről meg annyit, hogy a 3. születésnapját követő szept.1-től a körzeti óvoda köteles fölvenni, ui. a gyerek köteles óvodába járni! Még akkor is köteles lenne, ha nappal, a pisit is pelenkába engedné.

Óvodásoknál nagyon gyakori még, hogy éjjel pelenkát használnak, ill. kakilni csak pelenkába hajlandók.

14/25 anonim ***** válasza:
53%
Azért ne csináljunk már úgy, hogy normális az, ha egy első osztályos gyerekre pelenkát adnak! Nagyon kezd átmenni a gyereknevelés nevetségessé. Egy 7 éves gyerek már olvasni, írni tanul, számol. Ne tegyünk úgy, hogy ez normális. Mindenben kezdünk visszafele fejlődni. Ha egy gyerek egészséges, nincs semmilyen betegsége, akkor le kell tudnia szoknia a pelenkáról 3, maximum 4 éves korában. Le leszek pontozva, de nem érdekel: nem normális dolog, hogy egy 7 évesen pelenka van, nem normális dolog, hogy egy 7 éves gyerek szopik. Hiába mondja a WHO.
2021. ápr. 14. 11:01
 15/25 anonim ***** válasza:
51%

9es vagyok.

A vedőnő tenyleg nincs a toppon, nem csak ebben.

Sógor lánya szeptember 3.án töltötte a 3at, áprilisban voltak beiratkozni a helyi oviban, hogy októbertől kezdje. Elutasították, nem vették fel. Mivel van egy 1éves is, így nem mentek utána, majd idén kezdi. De még mindig pelusos éjjel így 3és fél évesen.

Nekem sem normális, hogy 5-7éves gyerekek pelenkát hordjanak.... hiába a csoda who meg a satöbbi.

2021. ápr. 14. 11:12
 16/25 Derjaderja ***** válasza:
49%
Mit ertesz "nem normális" alatt?
2021. ápr. 14. 11:22
 17/25 Reni 28 ***** válasza:
A kisfiam nyáron lesz 3 éves, már nappalra csak akkor kap pelust, ha megyünk valahova, mégsem pisil, kakil a bilibe, hiába ül rá. Én ezen nem kattogok, szeptemberig még rengeteg idő van
2021. ápr. 14. 11:28
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

9! Az én lányom 3.5 éves korától ovis. 4 éves elmúlt, amikor éjjel se adtam rá pelust.

Egyáltalán miért mondta meg, hogy éjjelre pelusos? Semmi köze hozzá az ovinak, magánügy!!

2021. ápr. 14. 11:50
 19/25 anonim ***** válasza:
39%

18!

Mert elé nyomtak egy kérdőívet, ki kellett tölteni, ez alapján merlegeltek. Nem gondolta senki, hogy ez baj lehet...

Egyébként most beszéltem a szomszéddal, rákérdeztem nála, nálunk itt a faluban sem vesznek fel pelusos gyereket. Ha 3éves és pelusos (akár csak kakilásra, vagy stb) nem veszik be....

2021. ápr. 14. 11:53
 20/25 anonim ***** válasza:
93%
Azta... Pedig ez törvényellenes!
2021. ápr. 14. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!