Szülésnél milyen szagok vannak?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 20:27
1/16 anonim válasza:
Én nem éreztem semmit , valszeg abban a helyzetben ez normális. Angliában élünk itt éppen csak megtörlik a babát és úgy adják oda, így akkor már éreztem a magzatmaz és a vér szagát .
4/16 anonim válasza:
Semmilyen szagra nem emlékszem, pedig 4x szültem...
5/16 anonim válasza:
Ott semmit nem èreztem, pedig pisiltem, kakiltam szülès közben. Nem tudtam utana rendesen megmosakodni, egèsz èjjel az èn izzadtsagszagomat szagoltuk a babàval. Na az tömèny volt.
6/16 anonim válasza:
Fú én nagyon utáltam azt amivel betakartam. Tömény fertőtlenítő
8/16 anonim válasza:
#2 vagyok, szülés utáni napokban viszont (mindkettő után) olyan furán büdös szag jött - szerintem belőlem valahonnan, amit életemben kizárólag akkor éreztem, soha máskor
9/16 anonim válasza:
Kinek jut eszébe ilyen kérdés? :D
10/16 anonim válasza:
A lányom vágta el a fiamnál a köldökzsinort és ő fogta is meg először azt mondta belsőség szaga van 3x szültem én semmit sem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!