Mit tudnánk igénybe venni így?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Jelenleg 21hetes vagyok. Párommal együtt élünk, viszont nem vagyunk össze házasodva és élettársanként sem vagyunk bejegyezve. Én sajnos nem dolgozom mert mikor kiderült a terhességem kirúgtak /határozott idejű munkaszerződésem volt / 😕 Azóta bárhol próbálkoztam nem vettek fel.
Párom dolgozik.
Igazából az érdekelne, hogy ilyenkor mit tudunk a gyerek után igénybe venni így?
Ha tudtok segíteni azt nagyon szépen köszönöm 😊
2021. ápr. 13. 12:06
1/3 anonim 

válasza:

Lakástámogatásra gondolsz? Hát így semmit. Házasodjatok össze, és akkor talán.
2/3 anonim 

válasza:

Így sajnos még a gyedet sem igényelheti én úgy tudom.
Ami marad az a gyed családi egyszeri anyasági.
Ha házasok vagytok, akkor a gyedet igényelheti a párod a gyermek 6hós korától
Egyébként nem kirúgtak, csak nem hosszabbítottak szerződést
3/3 anonim 

válasza:

Igényelhet gyedet az apa, a gyerek 6 hós korától, nem kell hozzá házasnak lenni. Addig te gyes-t fogsz kapni. Plusz családi pótlék. Gyerek születése után havi 10 ezer adókedvezmény. Egyszeri anyasági támogatás, 68000. Meg önkormányzat is szokott adni a gyerek után valamit, nálunk 100ezer Ft-ot, de ez mindenhol más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!