Ejjeli fenyt a kis agy melle szoktak tenni?
Figyelt kérdés
Az ejjeli feny a babanak szolgal fenyt vagy az anyukanak is hogy este ha fel kell hozza lasson?
Nektek van?
Vagy fel kell kapcsolni ha felkell a baba a villanyt vagy eleg az ejjeli feny?
2021. ápr. 12. 13:50
2/11 anonim válasza:
Én a kiságy lába mögé tettem a sólámpát. Nehogy villanyt kapcsolj éjjel, nagyon felébred tőle a baba.
3/11 anonim válasza:
Épp a múltnap olvastam erről, hogy mi a hátránya az éjjeli fénynek. Éjszaka azért nem szoktak fényt ajánlani mert gátolja a növekedési hormon felszabadulását. De ha mégis használsz (én az előszobában hagyom égve a lámpát, amiben egy narancssárga izzó van) akkor vagy piros, vagy narancssárga fényt ajánlanak. Ha érdekel majd megkeresem a cikket.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen erdekel koszonom :)
2021. ápr. 12. 17:43
6/11 A kérdező kommentje:
En ezekre a fajta ejjeli fenyekre gondolok
Vagy pl azokra a picikekre amiket a konektorba kell bedugni
2021. ápr. 12. 18:24
7/11 anonim válasza:
Olyan pici, ami konnektorba való az nálunk az egész házban van.
Nagyobb járkáló gyerekhez.
A figurásaknak is nagyon erős a fénye
Kórházban baglyos ikeás volt
Le kellett takarnunk..
8/11 anonim válasza:
Ha lehet, olyan üzletben vegyétek, ahol ki lehet próbálni. Némelyiknek baromi erős fénye van. Mi vettünk vagy ötöt, háromnál olvasni lehetett, egy határeset volt, egy pedig megfelelő. Az ilyen kisállat figurásaknak elég erős a fénye.
9/11 A kérdező kommentje:
Tudtok olyat ajanlani ami nem olyan eros fenyu? Bababoltba megkerdezem itt nalunk mit ajanlanak
2021. ápr. 12. 21:52
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!