Minek neveztétek/nevezitek ezt a játékot? Huszi, simi, csiriga, recse, kocsi, sporm, esetleg más?
Tudjátok, arról van szó, amikor ketten, egymással szemben álltok, megfogjátok egymás ellentétes kezét, és forogtok úgy, hogy az egyik lábfejeteket egy helyben tartjátok.
Én spormozásnak hívtam anno, de a kocsit is ismerem. A többit most hallottam először.
Légyszi írjátok oda azt is, h melyik városból írtok, és h hány évesek vagytok. Kíváncsi vagyok h a korhoz vagy a helyhez van-e köze a névnek.
Én 27 éves vagyok, és debreceni.
(Tudom, h nem ide tartozik a kérdés, de a "játékokon" belül mindenkit csak a számítógép érdekel, és le se pottyantják az embert a kis fanatikusok. Remélem itt nem csalódom!)
Mi csiriztünk! Esztergom, 30 éves
Nem is gondoltam volna, hogy ennyi neve van :)
Nálunk huszi, vagyis kuszi - legalábbis így emlékszem, hogy kuszinak mondtuk... de lehet, hogy huszi?! A többi nevét nem is ismertem.
Pest megye
26/n
Sosem hallottam erről a játékról, kétszer olvastam el, és még így sem tiszta:)
Egyébként Pesten nőttem fel:)
Ha jól számoltam, ez eddig az állás:
simizés: 7
sörizés/sörgés:5
kocsizás: 4
spormozás: 4
csirizés:3
huszizás:2
kocsérozás:2
csikomozás:1
no name :):2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!