Miért nem hagyhatják egyedül?
Le leszek pontozva elég durván, de nem érdekel. Én 3-4 évesen elvoltam egyedül 2-3 órát. És miért? Mert úgy lettem nevelve. El lett mondva nekem, mit szabad és mit nem szabad, és megértettem.
1. Konnektorhoz nem nyúlunk!
2. Gáztűzhelyhez nem nyúlunk!
3. Ablakot nem nyitogatunk!
4. A villanykapcsolóhoz vizes kézzel nem nyúlunk!
5. Ablakot nem nyitogatunk!
6. Ha mikróba akarunk valamit melegíteni, fémeszközöket előtte kivesszük.
7. Senkinek nem kell ajtót nyitni, anyánál és apánál van kulcs!
És jé, megértettem, nem haltam meg. Nem gyújtottam magamra a házat. A mai gyerekekkel ilyet hol tudsz megcsinálni? Sehogy. Mert életképtelennek nevelik őket. Már az gondot okoz, hogy egy 9 éves gyereket a kétszintes házban a földszinten helyezzenek el, mert a szülők meg a testvérei fent alszanak, akkor miről beszélünk? 6-7 éves iskolás gyerek még az anyja csöcsén lóghat, mert még nem érett a leválasztódásra, akkor miről beszélünk?
Egy 3 éves még azt sem tudja, mi az a fém...
És a gyerek hibáján kívül is történhet veszélyes dolog, amíg a szülök nincsenek otthon.
Kérdező
Ez egy anonim oldal
Anonimitást meg is kell tartni, főleg, ha másokról beszélsz.
Az, hogy irigykedsz nem jogosít fel arra, hogy ostoba veszélyeztetést várj el mástól.
11-es!
Lehet ti hobbitfalván más magassághoz vagytok szokva, de az tuti, hogy egy 3-4 éves nem azért nem kapcsolgatja a villanyt, vagy nyitogatja az ajtót, mert megtanították, hanem mert fel sem éri. Mikró is gondolom polcon van, nem a földre lebszva.
18!
És olyan véletlenül sincs, hogy a gyerek odatol egy széket, ahhoz, amit nem ér el, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!