Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szàmotokra melyik név szinpati...

Szàmotokra melyik név szinpatikus?

Figyelt kérdés

Medox,Zoárd,Zsombor

Illetve,ha van nektek személyes kedvenc fiú nevetek kérlek irjàtok meg! Bajban vagyunk a névválasztással és már csak pár hetünk van a nagy találkozásig.

2021. ápr. 1. 01:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%
A Zsombor sem tetszik, de az legalább vállalható.
2021. ápr. 1. 13:47
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Zsombor

Medox helyett esetleg Medárd

2021. ápr. 2. 07:44
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül a Zsombor tetszik a legjobban, a Medoxot pedig még büntetésből se adnám senkinek soha, bocsi.

Kedvenceim a Dorián, Gellért és Flórián.

2021. ápr. 2. 12:08
 24/27 anonim ***** válasza:
79%
A Zsombor. A Zoárdról sosem tudom, hogy női vagy fiú név-e. A Zsombor a szimpatikus.
2021. ápr. 2. 12:38
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Medox csúnya név, és idegenül is hangzik, olyan , mintha valami űrhajó neve lenne; annak pl lehet jó, de embernek, és főleg magyar embernek nem adnám, de igazából más országban se adnám, szerintem ez nem szép. Medárd, vagy Mendel nevek pl nagyon tetszenének nekem helyette. Ezek gyönyörűek. Ja meg még a Medoxról amikor először hallottam a nevet, ilyen jutott eszembe,hogy "mad dogs". Most meg még az imént az űrhajó után valami tisztítószer is beugrott. Zoárd és Zsombor jó nevek. Nem tom, melyiket adnám, én szerintem leginkább a Medárdot válsztanám innen. :):) Vagy pl Zoárd helyett Zorán, Zsombor helyett Zsigmond, vagy Csongor. :):):) De szóval tehát a Medoxon kívül jó neveket írtál, tehát a Zoárd meg a Zsombor név is rendben vannak, azok is jók, csak szerintem vannak náluk szebbek.:) Amúgy mégegy,hogyha pl nem láttad még, nézd meg, keress rá google-ben, hogy MTA összes név, vagy MTA összes női, MTA összes férfi; és akkor kidob egy jó hosszú listát teli szép nevekkel; meg van még egy-kettő, amin azért elkerekedik az ember szeme; de a legtöbb név gyönyörű.
2021. ápr. 2. 18:22
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Zsombor
2021. ápr. 6. 13:22
 27/27 anonim válasza:
100%

Zsombor

Az én kedvenc fiú neveim a "klasszikusabbak" (Péter, Ferenc, János, András, stb.)

2021. ápr. 22. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!