Szàmotokra melyik név szinpatikus?
Medox,Zoárd,Zsombor
Illetve,ha van nektek személyes kedvenc fiú nevetek kérlek irjàtok meg! Bajban vagyunk a névválasztással és már csak pár hetünk van a nagy találkozásig.
Ha ezek közül, akkor Zsombor.
Ami viszont nagyon tetszik, az az András. :) De nyeregben van a Levente, Szabolcs is.
Zoárd
Kedvenc fiú név nincs... Szerencse hogy lányunk született, mert nem jutottunk dűlőre a férjemmel fiúnevet illetően. De amik a listán voltak: Martin, Donát, Szilárd, Zorán, Zoltán, Konrád, Kilián. De végül nem kellett kalapból húznunk. A lány nevünk már megismerkedésünk óta egyértelmű volt.
Ezek közül a Zsombor. A Zoárd vállalható ugyan, de nekem fura. A Medox meg úgy hangzik, mint valami gyógyszer név.
Nekem ezek tetszenek fiú nevek közül: Andor, Adrián, Aurél, Artúr, Ágoston, Dániel, Donát, Henrik, Hugó, Illés, Iván, Káin, Konrád, Norbert, Marcell, Olivér, Raul, Ruben, Simon.
A Zsombor a legjobb, de a Zoárd sem rossz.
A Medox viszont borzalmas. Nekem mindig az jut eszembe, mintha egy fogamzásgátló márka neve lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!