Miért rohamozták ma meg a kismamák az oltópontokat?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy mától lehet oltani, de olvasom facebook csoportokban, hogy egyesek órákat álltak sorba pár hónapos babákkal akár. Én is be szeretném oltatni magam, de előbb például kikérem a nőgyógyászom véleményét, akihez másfél hét múlva van időpontom. De amúgy is, jövő héten nem ér rá az az oltás, ennyire sürgős, hogy most azonnal mindenkinek be kellett oltatnia magát? Nem értem az embereket, félnek a vírustól, de ott tolonganak órákat a tömegben.2021. márc. 27. 17:40
11/47 anonim válasza:
Éppenséggel én is 2 évest szoptatok, kb. napi 4-5 alkalommal, miközben óriási étvággyal eszik mindent, de pont a vírus miatt nem erőltetem a leválasztást, mert akár elkapom a vírust, akár beoltanak, előnye származna belőle, mert az anyatejjel bizonyítottan ellenanyaghoz jutna.
Egyéb eü-i tényezők miatt egyébként is a Pfizerre várok, de ki tudja mikor kerülök sorra. Ha ezáltal előrekerülök, rohanok.
12/47 anonim válasza:
9-10 esetleg mi lenne ha megpróbálkoznatok az értő olvasassal?! Hol írtam, hogy az a baj, akik szoptat?! Azt írtam, hogy az a baj, aki kamuzik. 🤦🏼♂️ Ellenben ha már elohoztatok a kismamákat meg mindig előrébb vennem 6 hónapos gyerekig. Utána a többiek. Mivel értelem-szeruen ok meg mindig veszélyeztetettebbek annál, aki épp 2-4 éves gyereket szoptat hobbiból.
13/47 anonim válasza:
Azért rohamozták meg, mert védettek akarnak lenni és nem biztos, hogy akárhány nap múlva még lett volna rá lehetőségük megkapni az oltást. A helyükben én is inkább vártam volna 3 órát, mint netán több hónapot, pedig az oltástól is félek. :)
15/47 anonim válasza:
Tessék pont most olvastam. Napi 100 oltasa van erre a Sotenak. Bár regisztrálni kell rá, szóval elvileg nem kene nagy rohamnak lenni.
16/47 anonim válasza:
Nem kéne rohamnak lenni, de a 100 behívott helyett itt voltak 900 kismama!!! És megkapták az oltást! Na ez a pofátlanság!
17/47 anonim válasza:
16 igen. Az. De amíg nem követelik meg a rendet, nem is lesz. Ha 800-at hazaküldtek volna, nem lenne hisztéria minden nap. A jarvanykezelest és az oltások szervezését egyértelműen a dilettantizmus jellemzi az egész országban.
18/47 anonim válasza:
17-es abszolút igazad van. Felháborító hogy a sok kamu terhes miatt autoimmun betegeknek nem jut vakcina..
19/47 anonim válasza:
18, mintha egy kismama/szoptató nő ne lehetne autoimmun-, cukor-, vagy magas vérnyomás beteg.
20/47 anonim válasza:
19 senki sem mondta hogy nem lehet! De ma bemondásra ment az oltás, nem kellett igazolni a várandósságot! Szerinted hányan kamuztak? Más kérdés, hogy fogalmam sincs a szoptatást hogy fogják igazolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!