Ha gyereket vállalunk, akkor le kell mondanom arról hogy 10 - 11 ig alszom?
Le kell, vagy olyan párt keresel, aki elfogadja, hogy mindent ő csinál.
Nekem két nagyon korán kelő gyerekem van, ha 6-ig alszanak, már jó napunk van. Hiába tennénk le később őket (nyilván próbáltuk). Hozzájuk pedig muszáj felkelni.
Itt NEM azon van a hagsúly hogy mikor fekszel vagy kelsz.
Hanem azok, hogy nem akarsz gyereket.
Ezzel nincs is baj.
Nem vagy önzőbb azoknál, akik gyereket vállalnak egyébként, nem is értem, miért írnak ilyet egyesek. Az is önzés, hogy csinálsz egy gyereket, mert te gyereket akarsz, ahogy az is, hogy nem, mert te aludni akarsz, de egyikkel sincs semmi baj, csak nagyon utálom, amikor a szülést beállítják a világ legnagyobb önzetlenségének.
Én ugyanígy vagyok, ahogy te, kérdező, és mi sem akarunk gyereket a vőlegényemmel. Én úgy gondolom, ha egyszer akarni fogunk, már nem lesz annyira fájdalmas belegondolni, hogy lőttek az alvásnak, mert nagyobb lesz a vágy a gyerek iránt. Egyelőre szerintem ne vállaljatok, hiszen nem akarjátok mindketten.
Én is azt gondoltam mennyire nehéz lesz, de van egy jó alvó babánk, akivel én későn még fent vagyok ha kel (én bagoly típus vagyok) , és reggel férjem intézi a dolgait (ő pacsirta). Így mindketten alszunk nagyjából a számunkra komfortos zónában. Napközben pedig értelemszerűen én foglalkozok vele, amíg férjem dolgozik. De most itthon van home officeban, és sok dolgot ő is átvállal, pl ebédel vele vagy egy kicsit szórakoztatja, így nincs annyira felborulva az életem, hogy vécézni vagy fogat mosni se tudjak.
Szóval ha szeretnél gyereket, akkor ezeket megoldod, ha meg nem szeretnél, akkor az alvás csak egy kifogás, és ha nem ez, akkor majd lesz más. Csak legyél őszinte.
Párom vállalkozó.Este 10-11 óra mire mindent befejez, de reggel gond nélkül felkel 7 órakor legkésőbb.8 órától nyitás van, fura volna ha nem kelne:D
Én most fogtam bele a saját vállalkozásomba, éjfél és 2 között fekszem valamikor és fel bírok kelni reggel 8 órakor a gyerekünkkel együtt.
Mivel foglalkozol, hogy ráérsz 10 fele kelni?:D
Amúgy ha azért nem akarsz gyereket mert te így szeretsz aludni, akkor egyszerűen gyereket nem szeretnél és erre fogod.Engedd el a párod, keressen magának olyat, aki vágyik gyerekre.
Az ingatlan adottságaitól függően valószínűleg le.
Ha gyereket akarnál, akkor ez nem tàntorítana el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!