Ha hármas ikreid lennének (mind lányok vagy mind fiúk), milyen neveket adnál nekik? Válaszolhat bárki, csak feltételezés.
Ez csak feltételezés, azért írtam, hogy bárki írhat választ, hogy nektek milyen nevek tetszenek.
Nekem a Regina, Tamara, Karina hármas névileg nagyon bejön.
Ha fiúk: Márk, Dávid, Alex.
Oszkár a kedvenc férfi nevem. Leó, Henrik jut eszembe még kapásból.
Női nevek közül nehéz 3-at kiemelni, de talán Diána, Jázmin, Szandra. Tamara is tetszik egyébként. Valami van ebben a Tamara dologban... Olyan jó a hangzása, komolyságot sugall, nem túl gyakori, és lehet becézni Tami-nak.
Nekem az Olívia a kedvenc lánynevem évek óta,úgyhogy biztos ezt választanám egynek. (A Zélia/Zília is nagyon tetszik, de akkor már úgy érezném, hogy a harmadiknak is hasonló végződésű nevet kéne adnom,úgyhogy szerintem ezt emiatt nem adnám esetleg az Auróra, az illene a sorba.)
De inkább az Olívia, Ella, Léna tetszene.
Fiúnévből nincs sok, ami tetszik. Kornél, Leó, Lénárd, Ábel, Hunor, ezek, amik igen. Ebből szerintem vagy a Kornél, Lénárd, Hunor vagy a Leó, Ábel, Hunor lenne a befutó.
Fiúk: András, Tamás, Péter.
Lányok: Bianka, Eszter, Lilla.
Hanna, Lilla, Amália
Ádám, Dániel, Tamás
Angéla,Beatrix,Zita,Zina
Nóra,Sára,Anna
Anna,Mária,Róza
Laura,Helga,Angéla
Heléna,Miléna,Annaléna
Kamilla,Karolina,Kármen
Dóra,Nóra,Róza,Rózsa
Katalin,Krisztina,Szilvia
Andrea,Krisztina,Szilvia
Beatrix,Szilvia,Zsuzsanna
Beáta,Szilvia,Tímea,Tünde
Krisztina,Szilvia,Zsuzsanna
Katalin,Szilvia,Zsuzsanna
Szófia,Zsófia,Zsuzsa
Anett,Ivett,Zsanett
Rita,Zita,Zóra
Zita,Zina,Lina(Léna,Zena),Nina
Nóra,Zóra,Róza
Dorina,Lorina,Zorina,Norina
Dorka,Norka,Zorka
Ninett,Norella,Norena
Linett,Lorella,Lorena
Linett,Lizett,Lizbett
Lizabell,Lizabett,Lorabell
Lizabella,Lorabella,Annabella(Hannabella)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!