Ha hármas ikreid lennének (mind lányok vagy mind fiúk), milyen neveket adnál nekik? Válaszolhat bárki, csak feltételezés.
Ez csak feltételezés, azért írtam, hogy bárki írhat választ, hogy nektek milyen nevek tetszenek.
Nekem a Regina, Tamara, Karina hármas névileg nagyon bejön.
Ha fiúk: Márk, Dávid, Alex.
Réka, Dóra, Kamilla
Bánk, Dénes, Olivér
Lányoknak: Anna, Ida, Éva
Fiúknak: Zsigmond, Vilmos, Roland
11 Ismerek jópárat, akik így vannak, de nőknél is. Mondjuk én falun lakok, de a mi családunkban pl dédszülőkig visszamenőleg nem ismétlődnek a nevek. Én sem adnám a fiamnak a saját nevemet, nagyon zavaró lenne.
Amúgy Tamara mint név nekem is nagyon bejön. Ha lesz egyszer egy lányom nekem nagyon benne van Tamara a pakliban.
Ismerek egy nőt, akinek ténylegesen hármas ikrei vannak, ők Janka, Sára és Katinka. (Remélem nem jár errefelé, habár ki tudja hol bóklásznak manapság az emberek a világhálón.)
Lilla Csilla Milla
Fiúknak nem tudom, de nekik is rímelőt próbálnék adni.
Utolsó:
Fiúknak meg javaslom a Soma, Csoma, Toma neveket!
Ha most, a meglévő gyerekeim mellé születnének hármasikreim, ezeket a neveket adnám:
Polett, Rebeka, Johanna
vagy
Dávid, Félix, Aurél
Petra, Dóra, Alida
Dániel, Kornél, Lénárd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!