Hogyha a gyerekeket is oltani akarnák kovid ellen, akkor beleegyeznétek?
"és hogy az oltások megkezdése után emelkedett a fertőzöttek száma"
Mint ahogy Izraelben is? Ott éppenséggel meredeken zuhan és nagyban nyitnak. Náluk már lehet koncertre, meccsre, konditerembe, étterembe menni, a strandokat is nyitják.
Na miért?
Mert csak megfelelő átoltottság után lehet OK OKOZATI összefüggést keresni az oltás és a fertőzöttek száma között.
Ez minden értelmes embernek egyértelmű.
Nem azért emelkedik itthon a fertőzöttek száma, mert oltatunk.
Hanem emelkedik a fertőzöttek száma és mi versenyt futunk az idővel, hogy megfelelő oltottsággal megállítsuk.
Egyébként nagyon szeretnék már beoltva lenni, s szeretném ha az egész család megkaphatná. És ha a gyerekeket is oltani fogják, velük is sorban állunk majd.
Megérett a Világ a pusztulásra.
Nem,nem oltatom sem magamat sem a családomat.
De ahogy nézem,meg lesz a 'beoltottság' csak siessetek el ne fogyjon mielőtt kaptok belőle.
Kedves 35#
Egyenlőre semmit sem tudnak vagy alig az oltás mellékhatásairól, hosszútávon pláne nem tudni mit okoz.
Több alapbetegségem van, honnan tudjam nem e az oltás fog maradandó gondot okozni vagy ne adj isten 2 nap múlva elpatkolok mint ahogy egyre többen oltás után? Ezt senki nem tudja garantálni.
Ha az oltás már minimum 5 éve jelen lenne biztosabban lehetne pozitívan nyilatkozni róla. De ugye ez most van, az oltóanyag meg nem 100% ( még)
Valljuk be az oltóanyag is csak kísérlet mert nem volt idő tesztelni normálisan. Én meg nem vagyok kísérleti patkány ahogy a gyerekeim sem...
Én mindenképp beoltatnám. Ha az összes gyerek be lenne oltva, nem kéne bezárni a bölcsiket-ovikat-iskolákat, nem állna meg ennyire a világ.
Magamat is beoltatnám, csak hát semmilyen szempontból sem vagyok veszélyeztetett csoport, szóval örülök neki, ha egyáltalán idén még sorra jutok... :(
36: 5 év múlva sokra ész majd az oltással, ha előtte elparkolsz a covidban te féleszű.
Miért olyan nehéz felfogni, hogy az oltás kockázata kisebb, mint a nem oltásé?
Teljesen debil ez az ország.
Beoltatom magunkat ,mert mi olyan munkahelyen dolgoztunk és dolgozni fogunk mint a turizmus és vendéglátás.igaz már nem Magyarországon lakunk hanem külföldön.
És bizony az lesz legjobb hogyha aki beoltatja magát az utazhat ,stb . akkor meglesz 80 %oltasási arány talán és nem tud terjedni már ilyen gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!