Mit kéne tennem?
24 éves vagyok, Párommal 5 éve vagyunk együtt.
Történt egy csoda velem legalábbis ÉN csodának nevezem..
8 hetes terhes vagyok párom kiakadt teljesen mikor megtudta hogy kisbabánk lesz mert ő nem szeretne gyereket se most se később teljesen gyerek ellenes.. választás elé kényszerít hogy ő vagy a gyerek mert ha megtartom itthagy, nem fog részt venni a nevelésében és felejtsem el őt.
Egyszerűen nem tudom mit kéne tennem 1hete sírok ez miatt nagyon rosszul esik hogy így viselkedik mindennap a fejemhez vágja hogy egyedülálló anyuka leszek, elvesztem a fiatalságom / a testem csúnya lesz miatta már nem leszek szép egyáltalán.
Semmiképp sem vetetném el a kisbabámat
Mitcsináljak? Nem szeretném elveszíteni a szerelmemet de ha már választanom kell a gyereket fogom...

Sosem vetetném el a babát a paso óhaja miatt. Egyik barátnőm megtette mm a pasija rábeszélte, hogy mèg nincs itt az ideje, majd megtartják a következőt. Csaj hitt neki, a pasi pedig pár hónap múlva lelepett.
Szerintem jól döntöttél és remélem a családod segíteni, támogatni fog, ha már az apuka nem teszi.

A pasit páros lábbal penderítsd ki így vagy úgy.
Hogy megtartsd e vagy sem azt neked kell tudni. Képes vagy e anyagilag eltartani, van e segítséged szülők részéről? Lakhatás biztosított e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!