Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, Párommal 5 éve vagyunk együtt.

Történt egy csoda velem legalábbis ÉN csodának nevezem..

8 hetes terhes vagyok párom kiakadt teljesen mikor megtudta hogy kisbabánk lesz mert ő nem szeretne gyereket se most se később teljesen gyerek ellenes.. választás elé kényszerít hogy ő vagy a gyerek mert ha megtartom itthagy, nem fog részt venni a nevelésében és felejtsem el őt.

Egyszerűen nem tudom mit kéne tennem 1hete sírok ez miatt nagyon rosszul esik hogy így viselkedik mindennap a fejemhez vágja hogy egyedülálló anyuka leszek, elvesztem a fiatalságom / a testem csúnya lesz miatta már nem leszek szép egyáltalán.

Semmiképp sem vetetném el a kisbabámat

Mitcsináljak? Nem szeretném elveszíteni a szerelmemet de ha már választanom kell a gyereket fogom...

2021. márc. 19. 00:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%

Sosem vetetném el a babát a paso óhaja miatt. Egyik barátnőm megtette mm a pasija rábeszélte, hogy mèg nincs itt az ideje, majd megtartják a következőt. Csaj hitt neki, a pasi pedig pár hónap múlva lelepett.

Szerintem jól döntöttél és remélem a családod segíteni, támogatni fog, ha már az apuka nem teszi.

2021. márc. 19. 07:55
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
Döntöttél, szerintem jól döntöttél. Eljött az ideje, hogy elgyászold a kapcsolatot a pároddal és felkészülj az egyedülálló anya szerepre. Gondold végig, hogy kikre számíthatsz, mert segítségre szükséged lesz. Szülők pl.?
2021. márc. 19. 10:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem is értem. Te akarsz gyereket, a pasi soha. Miért akarnál egyáltalán vele maradni? Ez később is probléma lenne. Egyébként nem tudod megtartani a pasit a leírás alapján. Én tuti, nem vetetném el. A kapcsolatnak már úgyis vége. Amúgy ha azt hajtogatja, hogy nem leszel szép, akkor csak a külsőd miatt van veled. Nyugi, a szépség gyerek nélkül is mulandó, de nem minden pasi ekkora gyökér. Egyedülálló anya leszel, az tény. Egy darabig.
2021. márc. 19. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:
94%

A pasit páros lábbal penderítsd ki így vagy úgy.

Hogy megtartsd e vagy sem azt neked kell tudni. Képes vagy e anyagilag eltartani, van e segítséged szülők részéről? Lakhatás biztosított e?

2021. márc. 20. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!