Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, Párommal 5 éve vagyunk együtt.

Történt egy csoda velem legalábbis ÉN csodának nevezem..

8 hetes terhes vagyok párom kiakadt teljesen mikor megtudta hogy kisbabánk lesz mert ő nem szeretne gyereket se most se később teljesen gyerek ellenes.. választás elé kényszerít hogy ő vagy a gyerek mert ha megtartom itthagy, nem fog részt venni a nevelésében és felejtsem el őt.

Egyszerűen nem tudom mit kéne tennem 1hete sírok ez miatt nagyon rosszul esik hogy így viselkedik mindennap a fejemhez vágja hogy egyedülálló anyuka leszek, elvesztem a fiatalságom / a testem csúnya lesz miatta már nem leszek szép egyáltalán.

Semmiképp sem vetetném el a kisbabámat

Mitcsináljak? Nem szeretném elveszíteni a szerelmemet de ha már választanom kell a gyereket fogom...

2021. márc. 19. 00:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Forduljatok pszichológushoz, mert nem normális, amit a fiú csinál, de mindenképp menj el valahova, ahol nem tud bántalmazni.
2021. márc. 19. 01:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Eldöntötted, hogy megtartod.

Akkor annyit tudsz tenni, hogy utánanézel, hogy milyen támogatási lehetőségeid vannak, mind anyagilag, lelkileg és fizikálisan.

Nem ismerem a párod sem azt, hogy mik a terveid vele, mint apával, de gyerektartást is elindíthatod majd.

Ha mégis a párodat választod, akkor pedig hamar el kell kezdeni az abortusz intézését. S után elgondolkodnak, hogy tényleg vele akarok-e maradni, vele képzelem el a jövőt.

2021. márc. 19. 01:18
 3/14 A kérdező kommentje:
1/ Soha nem emelné rám a kezét szerencsére.
2021. márc. 19. 01:22
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
A lelki bántalmazás is bántalmazás. Ilyenkor pedig főleg érzékeny a kismama a hormonok miatt plusz neked ott ez a helyzet is. Szerintem az 1-es erre gondolhatott.
2021. márc. 19. 01:27
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
3: Amit csinál veled, az bántalmazás sry.
2021. márc. 19. 01:29
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
A gyerek is azt hallgatja, hogy az apja meg akarja ölni és téged meg zsarol, ez szerinted milyen neki?
2021. márc. 19. 01:31
 7/14 anonim ***** válasza:
98%

Imádom a férjem és egyébként fantasztikus édesapja a gyerekeinknek. De nem kérdés, hogy a gyerekeket választanám, ha valami miatt felmerülne ez a kérdés.

Ennek a kapcsolatnak így is, úgy is vége van, ha megtartod a babát, akkor ő lép le, ha elveteted, akkor pedig te gyűlölöd meg őt. Akkor már jobb helyzet, ha a kisbabád ott van, nem? 😊

2021. márc. 19. 02:54
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

Hogy sikerült teherbe esni, ha ő ennyire nem akart?

Én nőként nem akarok gyereket, és ha valaki kényszerítene, biztos, hogy vege lenne a kapcsolatnak. Abortusz nálam nem jöhet szóba, éppen ezért megfelelően gondoskodok a védekezésről, nincs "veletlen", meg "csoda". A kapcsolatotok itt véget fog érni, gyerektartast fizetnie kell, reméljük fog is. Neked sok sikert, nehéz lesz, de ha ezt szeretnéd, menni fog.

2021. márc. 19. 05:43
 9/14 anonim ***** válasza:
98%

Ezek után te még elgondolkodsz, hogy vele maradj-e?

Akár megtartod a babát, akár nem, benned ott fog maradni egy tüske emiatt a dolog miatt.

Amúgy üzenem neki, hogy ha nem akar gyereket, akkor húzzon gumit.

2021. márc. 19. 05:47
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Én elvetettem a babám párom nyomására. Addig mondta és mondta h elhagy,nem segít,egyedül maradok,a gyerek is intézetbe megy,nem leszek jó anya,válasszak,ő vagy a baba,ő sose akar gyereket stb...

Rosszul döntöttem. 3 hónap múlva elhagyott egy másik nőért. Az indok az volt h én az ab után más lettem nem ebbe a nőbe szeretett bele. Tény hogy lelkileg megviselt és kellett jó 2 honap mig elgyászoltam a dolgot.

Exemnek most született meg a gyereke az új nőjétől.

Feltépte a sebeket. Az a gyerek maradhatott míg az enyém nem. Most már kell neki gyerek,csak tőlem nem akart. Addig ment az érzelmi zsarolás,manipuláció míg rossz döntést nem hoztam. Visszacsinálnám de sajnos nem lehet.

2021. márc. 19. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!