Lehet bármit úgy csinálni anyaként, hogy valaki (főleg anonim oldalakon) ne kössön bele?
Azt olvastam, hogy ez olyan anyák védekező reflexe, akik nagyon bizonytalanok önmagukkal kapcsolatban, és azért húzzák le a többi anyát, hogy a saját módszerük jobb fényben tűnjön fel. Tehát kissé önkéntelen pszichológiai védekezés amiatt, hogy fogalma sincs, jól csinálja e amit csinál.
Épp ezért, aki értelmetlenül kötözködik, azt szimplán ignorálom. A számomra hasznos véleményeket meg elteszem fejben és kész.
8!
Részben egyet értek veled, de azért ne felejtsük el, hogy nem megy az olyan könnyen hogy valaki teherbe essen. Rengeteg meddő, teherbeesési problémával küzdő pár van, szóval maximum elméletileg képes rá mindenki.
8-cas!
Igen, mikor valakinek az minden teljesítménye az életben, hogy világra szült 1-2-3 gyereket, majd saját magát emeli piedesztálra, amiért esetleg hajlandó gondoskodni is róluk (ki tudja, hogyan). Engem kifejezetten idegesít, mikor anya= orvos, mert képes letolni a gyerek száján az epres nurofent; = ápolónő, mert lefőz neki egy teát, ha náthás és amit saját magának is lefőzne; = pedagógus, mert a gyerek megtanult beszélni (mondjuk, mert azért a beszédhibák kijavítása már nem megy); = pszichológus, mert ha sírva jön haza az óvodából, akkor meghallgatja, hogy Pistike hogy lökte le a hintáról. Szép dolog az anyaság, de nem szeretem, mikor valaki mérföldekkel többnek képzeli magát, mint ami valójában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!