4 és féléves fiúnak húsvéti ajándék?
csak én látom úgy hogy a mai gyerekek korábban felnőnek ?
fogalmam sinc smit vegyek neki már minden játéka megvan de valahogy semmi se köti le igazán persze a telefon lekötné ...
látom itt sok a szuper anya
mások vagyunk ennyi
igen elvan kényeztetve megkap mindent meglehet... nálunk ő a király nekünk nem lehet több gyerekünk
és akinek szar gyerek kora volt az nem adja vissza a gyerekének
és igen én is szomorúan néztem mikor egy kinder tojást kaptam mert apám elitta a pénzt..másoktól meg látod mennyi mindent kapnak
lehet csak én élek ilyen környáken de itt azért szokás ajándékozni húsvétra főleg ha olyan jól viselkedik mint az enyém :)
Te az a tipikus proli vagy akinek szar gyerekkora volt és attol erzi magát jó szülőnek,ha minden sz@rt megvesz a gyerekének. Sorry.
Mikor én gyere voltam tojást festettünk, főztunk anyukámmal és vártuk a locsolokat. Csodás volt
Nálunk sincs ajándék Húsvétkor. Ez nem arról szól. Tojáskeresés van mert jó móka.
Fú, sajnállak a vacak gyerekkorodért, de az nem azért volt, mert nem kaptál nagy ajándékot húsvétra. Az én apám nem ivott egy kortyot sem, különösebb anyagi gondjaink se voltak, mégsem kaptunk nagy dolgot húsvétkor. Minőségi csokit kaptunk, az se két fillér. Senkinek eszébe se jutott, hogy több kéne.
Mint ahogy az enyémeknek se jut eszükbe. Sőt, jobban is örülnek a csokinak, mint a huszonhatodik műanyag vacaknak.
De ha nem hiszel itt senkinek, vegyél a gyerekednem valami drága sz.rt, amit azonnal megun, biztos boldog lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!