Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan jöttök ki a pénzből...

Hogyan jöttök ki a pénzből egyedülálló anyukàk?

Figyelt kérdés
A kisfiam apjával elválnak útjaink. Rengeteg gond van,két külön világ vagyunk külön felfogással.Viszont GYED-et kapok ami elég karcsú lesz egy albérletre és a 7 hónapos babához. Ti hogyan maradtatok talpon? Köszönöm.
2021. márc. 16. 13:08
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
93%

A szüleidhez vissza tudsz költözni? Mert ha albérletbe kell majd menned akkor az úgy egy lehetetlen helyzet lesz számodra. Számold ki hogy mennyi a bevételed, kalkuláld ki nagyjából a kiadásokat és vonj egy mérleget.Valószínűleg deficites lesz a költségvetés, a kérdés az hogy mennyivel.

Ha csak néhány tízezer forinttal akkor azt meg lehet talán oldani valahogyan, valami részmunkaidős, vagy bejelentetlen melóval. Ha viszont mondjuk százezer forint hiányzik a büdzséből akkor drasztikus megoldás kell. Regisztrálj a puncsra, keress egy-két támogató pasit, jobbat nem tudok ettől mondani.

2021. márc. 16. 15:10
 22/37 A kérdező kommentje:
Persze, elismerte és az ő vezetéknevét kapta. Elmeletileg fog fizetni gyerek tartást ha itt hagyom,de ez még csak kijelentés.Ettől tartok,hogy tőle van az a gyerek is és ezért nem sürgős a válás. Drek nem pontoztalak le,hanem épp ellenkezőleg,de azért köszi!
2021. márc. 16. 15:11
 23/37 anonim ***** válasza:
92%
Hiányzott ebbe a kapcsolatba a gyerek, mint üvegesnek a hasraesés..
2021. márc. 16. 15:12
 24/37 A kérdező kommentje:
Haza nem szeretnék költözni mert támadható leszek anyukám életvitele miatt. Így ez sajnos ki van zárva.
2021. márc. 16. 15:12
 25/37 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz,nem kellett volna. De már itt van és őt kell néznem...menni előre és megoldást keresni! Miatta kell ezt a helyzetet élhetővé tenni és talpra állnom. Ezért lennèk kiváncsi hasonló helyzetben levő anyukákra. Én minden rossz nélkül tettem fel ezt a kérdést.
2021. márc. 16. 15:14
 26/37 anonim ***** válasza:
95%

Kérdezö: Milyen végzettséged, szakmád van?

Keress sürgösen munkát, a gyereket be tudod adni bölcsibe.

A bíróságon meg add be a gyerektartás iránti kérelmet, hogy minel elöbb állapítsák meg a gyerektartás összegét és kötelezzék az apán a fizetésre.

2021. márc. 16. 15:26
 27/37 A kérdező kommentje:
Van több végzettségem is,ABC eladó,varrónő és dolgoztam vendéglátásban is. Igen bíróságra mindenképp megyek gyermekelhelyezést beadom ahogy kitettem innen a lábam a kicsivel!
2021. márc. 16. 15:34
 28/37 anonim ***** válasza:
97%
A varrónős dologgal ha nem lenne ez a vírusos baromság egész jól lehetne keresni, ha ügyes vagy benne. De addig marad az eladó. A vendéglátás szintén bukta jelenleg.
2021. márc. 16. 15:40
 29/37 A kérdező kommentje:
Igen,viszont ha nem lesz vírus is buktam a vendéglátást,hisz a kicsit nem fogom tudni kire hagyni. Valami boltos beugrós állást kell keresnem először is,az egyik mama vigyázna a kicsire és ha csak heti egy napot talán az is jó lehet. Kiegészítésnek a GYED mellett.
2021. márc. 16. 15:43
 30/37 anonim ***** válasza:
10%
Tudod, hogy mi az a cosplay? :)
2021. márc. 16. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!