Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan jöttök ki a pénzből...

Hogyan jöttök ki a pénzből egyedülálló anyukàk?

Figyelt kérdés
A kisfiam apjával elválnak útjaink. Rengeteg gond van,két külön világ vagyunk külön felfogással.Viszont GYED-et kapok ami elég karcsú lesz egy albérletre és a 7 hónapos babához. Ti hogyan maradtatok talpon? Köszönöm.
2021. márc. 16. 13:08
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
62%
Nehezen jön ki a pénzből a többi egyedülálló anyuka is, nem csak te. Egy gyerekre mindig költeni kell, nem is keveset, ezért kell jól meggondolni a gyerekvállalást. Egy doboz koton olcsóbb lett volna. A kérdésedre válaszolva, vagyis hogy hogyan lehet talpon maradni így, a saját ismerőseim példájából azt tudom mondani, hogy ami szóba jöhet az a visszaköltözés a szülőkhöz, mellékállás(takarítás stb.), pénzes pasi becserkészése, vagy konkrétan k.rválkodás.Több hozzád hasonló helyzetben lévő lányt, nőt ismerek a rosszlányokról, akik csak a gyerekük miatt csinálják. Szomorú,de ez van.
2021. márc. 16. 14:46
 12/37 anonim ***** válasza:
83%
Elmész dolgozni. 7 hónapos gyerek már mehet bölcsődébe, meg kell érteni, hogy ez nem, akarom vagy nem akarom kérdése. Saját egzisztenciát kell teremteni, ha már eddig nem tetted meg. Én nem tervezek válni, mégis van saját megtakarításom, biztos ami biztos a húgom néven mert benne bízok maximálisan. Ha nem válok el akkor is kellhet betegség esetén vagy ha valami történik a férjemmel, ne adj isten meghal és egyedül maradok 2 kisgyerekkel.
2021. márc. 16. 14:47
 13/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszolat. Igen,míg teherbe nem estem addig volt normális. Konkrétan teljesen más embert ismertem meg addig! Neki papíron felesége van,és nem válnak a másik előző házasságból született gyereke miatt.(legalábbis erre fogja)Én nem tudok bízni benne,mivel az volt megbeszelve,hogy azért haladni fog a válás és évek óta nem történt semmi..Emellett amióta hangot adok a véleményemnek,miszerint ez sehol sem normális vagy elfogadott és megalázó nekem azóta agresszív is elég rendesen. A kicsit nem akarom ennek kitenni! Most még erre nem fog emlékezni,de később igen. A felesége mástól terhes de mivel nincsenek elvalva így a nevére kerül a gyerek! Azt hiszem reggelig írhatnám a hasonló gondokat,de ő akkor se érti mi a bajom. Tehát csak a költözés maradt ha a gyerekemet normálisnak akarom nevelni!
2021. márc. 16. 14:53
 14/37 anonim ***** válasza:
84%

Azok alapján, amit itt leírtál, a csávó nem azután lett gyökér, hogy terhes lettél. Az volt ő már előtte is, maximum te nem akartad észrevenni és úgy gondoltad, ha nem is tudatosan, hogy majd a gyerek miatt változik... Ez soha nem jó megoldás.

Eszedbe se kellett volna jusson egy közös gyerek addig, amíg nincs rendezve a hátteretek. Márpedig nincs rendezve... gondolom nem véletlenül nem akar válni...

2021. márc. 16. 14:58
 15/37 anonim ***** válasza:
92%

17#Annyira külön nem lehettek ha most is házas. Csak nehogy a nagy külön letbe kiderüljön hogy oda is csinált gyereket..láttunk mar karón varjút.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, pereled gyerektartasert , aminz tudsz menj vissza dolgozni. Mast sajna nem lehet tenni.

2021. márc. 16. 15:01
 16/37 anonim ***** válasza:
80%
De most komolyan képes voltál szülni egy házas embernek?
2021. márc. 16. 15:02
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltak külön, mi az hogy a gyerek miatt nem válnak? Ez úgy bűzlik ahogy van
2021. márc. 16. 15:03
 18/37 anonim ***** válasza:
94%

Legalább elismerte a gyermeket?

Ha nem, pereld, DNS teszt alapján a bíróság megállapítja az apaságot.

Ha tartásdíjat sem fizet, azért is pereld!

2021. márc. 16. 15:04
 19/37 anonim ***** válasza:
79%
Egyem a pici szived, hát még mindig őt véded a lepontozással, aki átbasz..tt mint sz..t a palánkon? :D Jajj de kis cuki vagy. :D
2021. márc. 16. 15:05
 20/37 anonim válasza:
82%
Az tök mindegy. Nem váltak el, tehát attól még, hogy külön élnek attól még jogilag a felesége, vagyis te csak a barátnő/szerető vagy...
2021. márc. 16. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!