Miért van lepontozva az akinek nem rózsaszín, habos babos?
Nekem pocsék volt, egy visszakézből arculcsapás az eddigi gondtalan életemtől. Kellett pár hónap, míg megszoktam az anyaszerepet, míg megszoktam az új életem, míg a fiam megszokta az anyaméhen kívüli életet, míg már egyikünk se sírt.
Nehéz, nehezebb, mint vártam.
Pláne covid miatt bezárva, szüleimtől távol. Nekem nem volt könnyű.
2021. márc. 14. 21:50
12/15 anonim válasza:
Szóról szóra mint a 11#-esnek.
Soha többet nem szeretném átélni. Már 1 éves múlt és már élvezem, de az első pár hónap maga volt a pokol. Ha a férjem nem ilyen amilyen, ennyire megértő, türelmes, mindenben segítőkész, nem tudom hogy vészeltem volna át.
2021. márc. 14. 22:01
13/15 anonim válasza:
Nehéz, mert a baba nem volt hajlandó megmaradni az ágyában, ha lefekettük, és anyám folyton magyarázta, hogy de muszáj neki, biztos nem jól rakom le, nem jó a mozdulat. Fél éves, és még mindig nem, hiába próbálom, de már nem érdekel, együtt alszunk, nappal ölben vagy hordozóban. Akkor viszont egy rakás szerencsétlenségnek éreztem magam, hogy én még LERAKNI se tudok egy kisbabát. Volt, hogy éjszakákat nem aludtunk, mert leraktam-felvettem... Ja, és kisebesedtek a mellbimbóim, 3 hétig csillagokat látva szoptattam.
2021. márc. 15. 08:36
14/15 anonim válasza:
Érzelmi hullámvasút.
Fizikaiag semmi a vérzés kellemetlenségén kívül, plusz a bedurrant mellekkel is meg kellett küzdeni.
2021. márc. 16. 06:49
15/15 anonim válasza:
Nehéz volt. Nagyon. Igaz még csak holnap lesz 10 hetes, de már sokkal jobb mint az első kb 1 hónap. Minden nap stresszes voltam, folyamatosan hasmenésem volt, alig bírtam valamit enni. A baba jól alszik a kezdetektől, vele semmi gond nincs nem is volt, csak én voltam/néha vagyok is túlságosan rágörcsölve mindenre. Annyira új volt az egész helyzet, amiatt stresszeltem. De már sokkal jobban vagyok. Még most is vannak nehezebb pillanatok, de sokkal sokkal jobb mint az eleje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!