Nagyon ducin teherbe lehet esni vagy inkább fogyózzak és
utána próbálkozzink?
31/41 A kérdező kommentje:
30 Mindennap mozgok, biciklivel járok dolgozni kivéve ha nagy a hó akkor párom visz, de napi tekerés megvan így. A koplalás segítene csak, de akkor vagy így előtte kellene de az megint hónapok kérdése...
Én 164/80 vagyok. Másfél éve szültem 164/70-nel kezdtem, 10kg jött fel, szülés után azonnal le is ment. Aztán szépen vissza felkúszott az a 10 kg es így 80 vagyok. Most babát szeretnénk de rossz bele gondolni, hogy 90 kg legyek a végére..
2021. márc. 14. 08:02
33/41 A kérdező kommentje:
32 Nekem is rossz belegondolni de ha egészséges vagyok mellette a vérnyomást kezeljük akkor remelem nem lesz gond ha most sikeurl. Aztán lehet hónapok kellenek majd , kitudja.
5 vagyok miért is lettem lepontozva? Ki az az inkompetens, aki szerint plusz 20 kilóra szükséges rápakolni meg 20-at csak mert terhes valaki?! Elarulom. A terhesseg a normális súlyú embereknek kell hogy pluszt okozzon. Aki már önmagában vetekszik egy elefantfokaval, annak van már annyi tartaléka, hogy ne legyen szükségszerű tovább hiznia...
2021. márc. 14. 13:40
35/41 A kérdező kommentje:
34 Ezt senki nem vitatta hogy nem kellene plusz 20 kg hozzá de azért terhesség alatt koplalni se lehet .... csak odafigyelni.
Korábban többször fogyoztam és sajnos csak az vált be ha szinte koplaltam. Az meg Nemtudom terhesen jó ötlet e de szerintem nem.
De nem is mondtam hogy jóllakni kell. Sál hogy egyáltalán nem kell hizni és valószínű diétára fognak fogni. Ami nem egyenlő a koplalással és a vernyomasod miatt szinte borítékolható. Most mondhatod, hogy 62 kilosak is magas volt. 100 kilósat meg meg magasabb lesz. Ez nem játék. Gondolom szeretnél egy elő gyereket meg egy elő anyát melle.
2021. márc. 14. 13:49
37/41 A kérdező kommentje:
36 Igen nekem mindig magasabb volt. A cukrom viszont rendben volt.
Igazából a nőgyógyász amit mond azt tartom majd, itt csak érdekelt volna mások hogy vannak vele, azért nyilván ducibb nők is szültek már, van tapasztalatuk ilyesmi érdekelt volna.
Az inkább fogyózz és utána ess teherbe válaszokat miért pontoztad le 0ra, kérdező? Ez volt az eredeti kérdésed. Most már nem opció? Megértem, hogy nem akarsz koplalni, de egy normál fogyókúrához nem is kell. A helyedben a teherbe esés előtt elmennék egy endokrinológushoz, hátha pajzsmirigy vagy egyéb hormonproblémák miatt nem megy könnyen a fogyás. Ennek jó lenne a végére járni egy terhesség előtt. Ha felelősségteljes ember vagy, akkor a terhesség előtt a saját és a gyereked érdekében lefogysz valamennyit.
2021. márc. 14. 18:16
Kérdező, szerintem keress fel egy dietetikust. Kiszámolja miből mennyit ehetsz, nem kell koplalni. Én koplalás nélkül fogytam 25 kilót. Nem volt semmi divatdiéta amit követni kellett volna, csak az elején kellett mindent méricskélni. Utána már sikerült szemmértékkel.
2021. márc. 14. 18:48
40/41 A kérdező kommentje:
38 Nem pontoztam , csak azt amelyik sértő hangnemű volt, fokabálna meg hasonlók. Én sem írom egy vékony emberre azt, hogy botsáska.
39 Már voltam korábban mikor szerettem volna fogyni, de olyanokat javasolt amit nemtudtam betartani a munkahelyemen. Így ezt elengedtem.Cukrot nem fogyasztok most sem, igazából az édes nem is vonz,mit vissza kell vennem és én is tudom az a kenyér.
Kapcsolódó kérdések: