Nagyon ducin teherbe lehet esni vagy inkább fogyózzak és utána próbálkozzink?
20 elvileg a vérnyomáson kívül nincs más gond. Igazából engem sem akadályoz zavar valamiben is a súly, ugyanúgy mindent elvégzek csak én sem vagyok vak, csinosabb voltam és valószínű úgy konnyebb lenne a terhesség is.
Bar ez se biztos, anyukám végig hányta velem a terhességét 52kg san és 57 volt mikor szült.
Itt nem a gyerekkel van a baj, hogy gond lesz e vele, hanem veled, hogy nem tudod elfogadni magad...
Megsúgom, ez a súly pont kb az átlag magyarországon a teherbe eső nök köreben.
Egy (a kormánynak köszönhetően már csak ex)szülésznő
85 kiló nem vészes ha max 10 kilót hízol,és ezt nagyon szigorúan veszed.
Én első gyerekkel 30 kilót híztam 54ről 84re, hidd el az még inkabb nem volt egeszseges.
A nagyon duci az nekem.100 kilo folott kezdodik.
26 Az nem kb lehetetlen ? Hogy kevesebb legyen terhesség végén ? Még a “fitneszes” nők is híztak valamennyit ahogy olvastam ....
Csak olyan hülyeségnek tűnik hogy ezen agyalok de mégis fontos lehet.
A fitneszes nökön nincs felesleg, nekik annyi plusz kell, amennyi a gyerek és az egyéb járulékos dolgok súlya, ez normál esetben kb 8-10 kiló.
Neked van minimum 15 kiló fölösleged, amit a gyerekre tudsz fordítani, azaz semmi pluszra nincs szükség.
Ha a szükséges 8-12 kilót elhasználod a gyerekre, még mindig maradhat rajtad pár kiló többlet, ha közben odafigyelsz, akár a normál súlyodat is elérhetet a terhesség végére, mert ami a gyerek fejlödéséhez szükséges, az akkor is megvan.
A barátnöm pont így volt, volt 15 kiló többlete, a szülés utántól meg normál súlya van, mert azóta odafigyel. A gyerek teljesen normál súllyal, egészségesen született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!