Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon ducin teherbe lehet...

Nagyon ducin teherbe lehet esni vagy inkább fogyózzak és utána próbálkozzink?

Figyelt kérdés
nőgyógyászatilag rendben , cukrom rendben , vérnyomásom magas kicsit. Mas probléma nem áll fent.
2021. márc. 13. 14:35
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

20 elvileg a vérnyomáson kívül nincs más gond. Igazából engem sem akadályoz zavar valamiben is a súly, ugyanúgy mindent elvégzek csak én sem vagyok vak, csinosabb voltam és valószínű úgy konnyebb lenne a terhesség is.

Bar ez se biztos, anyukám végig hányta velem a terhességét 52kg san és 57 volt mikor szült.

2021. márc. 13. 15:23
 22/41 anonim ***** válasza:
76%
Lehet, ha nincs eü gondod. Pl Ráskó Eszter is szült, pedig rajta nem épp 15-20 kg volt.
2021. márc. 13. 15:40
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a gyerekkel van a baj, hogy gond lesz e vele, hanem veled, hogy nem tudod elfogadni magad...

Megsúgom, ez a súly pont kb az átlag magyarországon a teherbe eső nök köreben.

Egy (a kormánynak köszönhetően már csak ex)szülésznő

2021. márc. 13. 15:47
 24/41 A kérdező kommentje:
23 En magamat elfogadtam csak nem akarok emiatt gondokat, meg ugye ha még ehhez jönne plusz az már durva lenne vagyis hát én annak érezném.
2021. márc. 13. 15:52
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

85 kiló nem vészes ha max 10 kilót hízol,és ezt nagyon szigorúan veszed.

Én első gyerekkel 30 kilót híztam 54ről 84re, hidd el az még inkabb nem volt egeszseges.

A nagyon duci az nekem.100 kilo folott kezdodik.

2021. márc. 13. 15:52
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt nem KELL hízni, ekkora túlsúllyal meg az sem baj, ha a terhesség végén kevesebb a súlyod, mint most.
2021. márc. 13. 16:01
 27/41 A kérdező kommentje:

26 Az nem kb lehetetlen ? Hogy kevesebb legyen terhesség végén ? Még a “fitneszes” nők is híztak valamennyit ahogy olvastam ....

Csak olyan hülyeségnek tűnik hogy ezen agyalok de mégis fontos lehet.

2021. márc. 13. 16:18
 28/41 anonim ***** válasza:
90%

A fitneszes nökön nincs felesleg, nekik annyi plusz kell, amennyi a gyerek és az egyéb járulékos dolgok súlya, ez normál esetben kb 8-10 kiló.

Neked van minimum 15 kiló fölösleged, amit a gyerekre tudsz fordítani, azaz semmi pluszra nincs szükség.

Ha a szükséges 8-12 kilót elhasználod a gyerekre, még mindig maradhat rajtad pár kiló többlet, ha közben odafigyelsz, akár a normál súlyodat is elérhetet a terhesség végére, mert ami a gyerek fejlödéséhez szükséges, az akkor is megvan.

A barátnöm pont így volt, volt 15 kiló többlete, a szülés utántól meg normál súlya van, mert azóta odafigyel. A gyerek teljesen normál súllyal, egészségesen született.

2021. márc. 13. 16:28
 29/41 anonim ***** válasza:
30%
Én a 154 cm-es magasságomhoz voltam 63 kg, amikor teherbe estem. Ugye ha csak a BMI-t nézzük, ez már bőven túlsúly. Nem is voltam egyébként soha ennyi, akkor szaladt fel hirtelen nagy sok kiló, amikor abbahagytam a fogamzásgátlót. Nem biztos, hogy van összefüggés, de tényleg abban a 1,5 hónapban jött fel 8 kg. Azt a terhesség alatt 75 kg mentem fel. Engem ez már nagyon zavart, de eü gondot nem okozott. Én is inkább a vérnyomással foglalkoznék,nem a plusz kilókkal. Esetleg a háziorvosoddal beszéld meg és nézzetek utána, milyen gyógyszerek vannak, amik babatervezés és várandósság alatt is szedhetők vérnyomásra.
2021. márc. 13. 20:20
 30/41 anonim ***** válasza:
27%
Bocs, hogy ezt írom, de szerintem fogynod kéne. Nem a kinézeted miatt, tök jó, hogy elfogadtad magad, hanem az egészséged miatt. Egy huszast bőven ledobhatnál, persze nem hirtelen, mert az nagyon megviselné a szervezeted. Heti 1-1,5 kg fogyás az egészséges. Lehet, hogy a mozgás segítene. Nem azt mondom, hogy kezdj hirtelen egy új mozgást, de akár minden nap egy kicsivel több séta jó hatással lehet.
2021. márc. 13. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!