Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy aki sok mű...

Hogy lehet az hogy aki sok mű és vegyszeres kaját eszik azok termékenyebbek?

Figyelt kérdés
Ha van egy egészséges fiatal pár. Otthon termel mindent állatot tart ( jó jó persze nem önellátó csak 50%ban) és rég próbálkoznak. De nem lehet valamiért. Illetve van aki csak bolti virslin él meg szinte semmi egészségeset nem eszik Mac donalds, Burger King, Coca-Cola Pepsi energia italok cigi alkohol esetleg még (drog is) azoknak már a 3. Jön. Akkor ezek szerint fel kéne hagynunk az eddig hitt összes jó dologgal és mekibe járnunk és lehet gyerekünk? Értitek. Az ember próbál megtenni mindent jobbról balról hallani hogy a házi mindenből jobb a boltinál. És ezt alá is írom mert tudni hogy mit eszek ha én termelem meg finomabb is stb. De hát akkor ez tényleg nem befolyásolja a fogamzó képességet?

2021. márc. 12. 21:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
29%
nekem 8 évembe került, na az sok.De te biztosan SOKKAL okosabb vagy egy genetikusnál, nem kell fikázni, amiről f.ngod sincs.Egyébként maga a stresszelés , az időpontra teljesités is akadályozhatja az egészet, ezt aláírom.
2021. márc. 13. 17:44
 22/28 anonim ***** válasza:
66%
Én fiatal genetikus vagyok, ettől, hogy vki öreg, még nem feltétlen tud mindent. Pláne, hogy a DNS szerkezetét sem ismerik csak az 50-es évek óta ismerik
2021. márc. 13. 18:06
 23/28 anonim ***** válasza:
26%

Ajánlom kedves figyelmetekbe:

[link]

2021. márc. 13. 19:23
 24/28 anonim ***** válasza:
56%

"Az ember próbál megtenni mindent jobbról balról hallani hogy a házi mindenből jobb a boltinál. És ezt alá is írom mert tudni hogy mit eszek ha én termelem meg finomabb is stb."

Mérhetetlen baromságnak tartom ezt, belém is ezt sulykolták otthon az őseim állandóan, közben fogalmuk se volt róla, hány kocsiakksit szántottak be ezelőtt 20 évvel a kertjükbe, vagy hogy az a sok xar amivel "muszáj permetezni" miképpen rakódik le a termésben, vagy a talajba plusz rájön a "random csapadék"

Szóval engem senki ne győzködjön ezzel, mivel a házi még plusszba annyival lehet gázabb, hogy azt aztán sose ellenőrizték sehol még szúrópróbaszerűen sem.

A "bio" termékekben meg egyáltalán nem hiszek, mert egyszerűen amit szabadföldbe vetsz azt muszáj védened, különben nem jut el odáig se, hogy beérjen!!! Valami fix, hogy szétrágja, megrohasztja, vagy tönkreteszi az időjárás.

2023. júl. 16. 23:34
 25/28 anonim ***** válasza:
56%

Egyébként én a tisztítószerekre gyanakszom, azokkal lehet valami, és ha a statisztikát nézzük, akkor a hipót a 40-es években kezdték hazsnálnia háztartásokban a ksh szerint pedig az 50-es évektől kezdődött el valamiféle születésszám csökkenés.

Napjainkra egyre több és változatosabb tisztítószerek, és vegyiáruk vannak forgalomban amikkel a szervezet kapcsolatba kerül midnenféle módon.

Minnél jobban terjednek ezek annál inkább csökken a születésszám.

De ne legyen igazam!

2023. júl. 17. 00:01
 26/28 anonim ***** válasza:

25# Egyetértek. Én pl nem nagyon használok otthon takarítószeteket, felmosok sima mosogatószerrel, azt is havonta kéthavonta.

Konyhában is csak azt használom.

Másoknál sokkal több tisztítószert látok pl konyhapultot spriccelős flakonos izé rá, aztán törlik. Csupa vegyszer az egész. Mosószerből öblítőből se tudják sokan a mértéket. Ilyen olyan megapakkokat duplacsomagokat árulnak. Nekem egy literes flakon felhigítva 4-5x fél évig elég. És tiszták ropogósak a ruhák, nem vegyszeritatta elpuhított bűzlő borzalmak. Illatgyöngy meg ilyen fsgok feleslegesek. Mint a padlófelmosók és légfrissítők is. Utóbbiak rohadt károsak termékenység szempontjából pl.

2023. júl. 17. 20:24
 27/28 anonim ***** válasza:
78%
Ha demográfiailag keresek összefüggést is ott van egyből, hogy a "patika" állapotok között legtöbbször ott a "meddő probléma", ahol meg rájukdől a vályugputri, nem győznek a szülészetre járkálni, vagy kaparásra.
2023. júl. 22. 22:36
 28/28 anonim ***** válasza:

27# Pontosan. Rátapintottál a lényegre. Annyit még hozzáfűznék, hogy ezek a C típusuak lazák,hanyagok, lesz ahogy lesz, nem lelkiznek agyalnak idegeskednek semmin. És ott az eredmény.

Innen is látszik hogy mennyire lelki eredetű a teherbeesés. Aki akarja, rágörcsöl, annak nem jön össze. Akik meg nem akarnak, vagy csak nem érdekli őket hogy lesz e nem lesz e, nekik meg csak úgy jön. Ha kell, ha nem..

Lelki itt minden.

2023. júl. 23. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!