Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy aki sok mű...

Hogy lehet az hogy aki sok mű és vegyszeres kaját eszik azok termékenyebbek?

Figyelt kérdés
Ha van egy egészséges fiatal pár. Otthon termel mindent állatot tart ( jó jó persze nem önellátó csak 50%ban) és rég próbálkoznak. De nem lehet valamiért. Illetve van aki csak bolti virslin él meg szinte semmi egészségeset nem eszik Mac donalds, Burger King, Coca-Cola Pepsi energia italok cigi alkohol esetleg még (drog is) azoknak már a 3. Jön. Akkor ezek szerint fel kéne hagynunk az eddig hitt összes jó dologgal és mekibe járnunk és lehet gyerekünk? Értitek. Az ember próbál megtenni mindent jobbról balról hallani hogy a házi mindenből jobb a boltinál. És ezt alá is írom mert tudni hogy mit eszek ha én termelem meg finomabb is stb. De hát akkor ez tényleg nem befolyásolja a fogamzó képességet?

2021. márc. 12. 21:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
24%
Van egy vietnámi dokinő a 16. ker. Csömöri ut 73.ban , aki cérnabeültetéssel rengeteg "meddő" párnak összehozta a vágyott babát.A módszer lényege, hogy az akupunkturás pontokba felszivodo orvosi cérnát szurnak be, ami 3-4 hétig , mig fel nem szivodik, aktivan ingerli az adott pontot. Nagyon nagy százalákban sikeres.
2021. márc. 13. 06:37
 12/28 anonim ***** válasza:
88%
11 vagyok. nekem 10 évig nem jött össze. A dokinőnél 3 év alatt 3 babám lett.
2021. márc. 13. 06:52
 13/28 anonim ***** válasza:
75%

Aki alacsony társadalmi rétegből származik az nagyobb eséllyel táplálkozik egészségtelenül, viszont 25 éves kora előtt már lebabazik.

Sajnos senkin nincs számláló hogy meddig működik flottul a termekenysege, így mindig van kockázata a "halasztasnak".

Amúgy a kemény fizikai munka és puritán élet tényleg lehet nehezítő tényező. Nem tudom milyen szinten onellatok az ismerőseid, de 150 éve nem mondták hogy "fiatal negyvenes".

2021. márc. 13. 09:33
 14/28 A kérdező kommentje:

Értem tehát amiért a párommal házilag törekszünk enni termelni paradicsom házi hús tojás. Ezzel mi ("RÁ GÖRCSÖLÜNK) és nem lehet. Ezt nem tudtam.

Azt tudom hogy baromi igazságtalan az élet. Sajnos. Pl a cigányok

2021. márc. 13. 14:19
 15/28 anonim ***** válasza:
93%

14# Félreérted! Nincs azzal baj hogy házikosztot esztek, ez nagyon is rendben van. Az már kevésbé, hogy te ezt összefüggésbe hozod azzal, hogy bezzeg nektek miért nincs gyerek, a szomszéd meg milyen rossz ember, mert szart eszik, mégis szaporodik.

Az élet nem annyira igazságtalan ha te tudnál figyelni a szépre, jóra, és nem másoktól irigyelni a gyereket.

Ne akard, ne erőltesd, és akkor majd lesz.

2021. márc. 13. 14:35
 16/28 anonim ***** válasza:
38%

#10 ez marhaság. Nekünk nincs bajok a szagokkal, 3 hetes túra alatt is max kulacsból fürödtünk és 2.5 év után jött össze csak a baba, pedig mértük, teszteltük, csörgött az óra, mikor van bevetés.

Sokat számít a kaja is, az életmód is, a megélhetéssel kapcsolatos gondok, a napi stressz, az hogy kénytelenek voltunk költözni másik városba munkahely miatt. Nagyon sok befolyásoló tényező van.

A mikroműanyagok amiket a műszálas ruha mosásakor küld az ember a vízbe, kimutathatóan más állatok as is meddőséget okoz.

Bizony fontos, hogy ki kit eszik. A hormonnal tömött húsállat, a GMOs növények, ezek régen nem voltak. A sok étel allergia (laktóz, glutén) ezek nem léteztek ilyen mennyiségben.

2021. márc. 13. 15:55
 17/28 anonim ***** válasza:
24%

14#

Azzal görcsöltök rá, hogy ilyen 8 általánosos mentalitássaal kérdést írsz ki gyakorira arról, hogy nem jön össze a gyerek, és a hibát az étkezésben látod. Ki az aki ezt a kettőt összehozza? :D A vitaminthiány, éhezés igen, gátolja a gyermek vállalást, de ha nektek azt adta a genetika hogy nem megy, akkor akármilyen paradicsomot megehettek, akkor se fog gyereketek lenni. Másrészről aki pedig genetikailag nagyon termékeny, az akármennyi mekis kaját megehet, nem befolyásolj a termékenységet.

2021. márc. 13. 16:33
 18/28 anonim ***** válasza:
73%

Nézzük a valós probléma megoldását a mutogatáson túl?

Nem jön össze? Jól értem?

Vannak reprodukciós központok, ahol ingyen kapsz segítséget, ami kivizsgálástól kezdve a beültetésig mindent lefed. Telejesen ingyen. Ha hosszabb ideje nem jött össze, érdemes ezekben gondolkodni és nem vesztegetni az időt.

2021. márc. 13. 16:38
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
16- egy öreg genetikus doki mondta, nem hiszem, hogy hülyeséget beszélt. Ma a 2.5 év nem is sok.
2021. márc. 13. 16:58
 20/28 anonim ***** válasza:
72%

Ja, hogy a genetikus doki megbízható és a 2.5 év nem sok... Nos. A genetikus dokinak neve is van? Elavult dolgokkal dobálódzik? 2.5 év nagyon sok! Főleg, hogy ki van tolva az az idő, amikor valaki elkezd gyereket vallani. 38 évesen 2.5 év mocsok sok.

Ellentétes dolgokat írsz. Szaglássz nyugodtan, arról még nem ez a meghatározó.

2021. márc. 13. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!