Testvéreknek összeillő szett jó ajándékba?
Örülnék neki, de ahogy az egyes írja, nagyon nehéz eltalálni a méretet (márkán belül és márkák között is nagy eltérések vannak), illetve újszülöttre igen macerás nadrágot adni. Kb. fél éves kor után, de inkább még később lesz praktikus a nadrág. Újszülöttnek a patentolható rugdalózók a jók.
Hogyha olyan a szett, hogy újszülötteknek még rugdalózó, nagyobbaknak már nadrág, az úgy hasznos. Talán a Brendonban és Tescóban láttam ilyen szetteket.
Én megkérdeztem a barátnőmet, hogy szeretné e egyformába öltöztetni a lányait, ő azt mondta igen, a méretüket is megkérdeztem és így nekik egyforma ruhát vettem, ami jó is lett.
Unokatesóm viszont megmondta, hogy ő nem szeretné egyformába járatni a gyerekeit, így nekik nyilván nem vittünk egyforma ruhákat.
Szóval lehet ez jó ajándék, de nagyon mellé is lehet lőni vele.
Én a helyedben megkérdezném. Ha meg nem akarod megkérdezni, akkor szerintem ne vegyél egyformát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!