Anyukák! Mi a véleményetek az ilyen fajta iskolatáskákról? Nem túl naygok?

Megint én:
Én ezért nem veszek az elsősömnek pl: Csingilingeset, mert lefut a mese, és nem lesz már érdekes jövőre. Én a lányomnak egy egyszerű Budmil táskát vettem, az is 8.000 Ft volt.

Szerintem a fazonja jó. Viszont mintára ezt tovább tudja hordani:

Nem nagy,ez a méret,még egy kisebb termetűnek sem.nem hátrány ha egy elsősnek a táskájában annyi hely van,hogy befér mondjuk egy esőkabát,kajás doboz,wc papír,pár szem negró egy tasakban,esetleg még a tesi cuccát is bele lehet gyömöszölni.Nem igazán tudnak még minden cuccukra odafigyelni,ezért jó ha ezek egy helyen elférnek.Ez tapasztalat.
A másodiknak üzenem,hogy a hagyományos iskolatáskákban,mint pl a Herlitzes,egy oldalra csúsznak a könyvek,és folyton ferdén áll a gyerekek hátán.Megfigyeltem.És ez csak az egyik hátránya.a pakoló terület olyan kicsi,hogy a könyvek mellé egy csomag papírzsepit is művészet berakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!