Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mi a véleményetek az...

Anyukák! Mi a véleményetek az ilyen fajta iskolatáskákról? Nem túl naygok?

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 18. 15:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Én a Tesco-ban láttam pl. pár iskolatáskát, ami szerintem a lányom fenekét is eltakarná, ha felvenné...
2010. aug. 18. 15:11
 2/14 A kérdező kommentje:
de egy elsős-másodikosnak szerintem nagy
2010. aug. 18. 15:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok: én egy elsősnek, másodikosnak nem is vennék ilyen alakút, hanem azt a hagyományos iskolatáskát.
2010. aug. 18. 15:17
 4/14 anonim ***** válasza:

[link]

Remélem, jó a link, ilyenre gondoltam, mint fazon. Nem a mintára.

2010. aug. 18. 15:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem jó, szóval a 3.
2010. aug. 18. 15:18
 6/14 A kérdező kommentje:
de nagyobb gyereknek meg ciki az ilyen mesefigurás táska,ilyeneket látni minden áruházban szint
2010. aug. 18. 15:19
 7/14 anonim ***** válasza:

Megint én:

Én ezért nem veszek az elsősömnek pl: Csingilingeset, mert lefut a mese, és nem lesz már érdekes jövőre. Én a lányomnak egy egyszerű Budmil táskát vettem, az is 8.000 Ft volt.

2010. aug. 18. 15:21
 8/14 A kérdező kommentje:
de akkor melyik korosztálynak vannak ezek az "óriás"táskák,mert én azt hittem,ezt kisgyrekeknek szánták
2010. aug. 18. 15:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a fazonja jó. Viszont mintára ezt tovább tudja hordani:

[link]

2010. aug. 18. 15:26
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem nagy,ez a méret,még egy kisebb termetűnek sem.nem hátrány ha egy elsősnek a táskájában annyi hely van,hogy befér mondjuk egy esőkabát,kajás doboz,wc papír,pár szem negró egy tasakban,esetleg még a tesi cuccát is bele lehet gyömöszölni.Nem igazán tudnak még minden cuccukra odafigyelni,ezért jó ha ezek egy helyen elférnek.Ez tapasztalat.

A másodiknak üzenem,hogy a hagyományos iskolatáskákban,mint pl a Herlitzes,egy oldalra csúsznak a könyvek,és folyton ferdén áll a gyerekek hátán.Megfigyeltem.És ez csak az egyik hátránya.a pakoló terület olyan kicsi,hogy a könyvek mellé egy csomag papírzsepit is művészet berakni.

2010. aug. 18. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!