Névkérdés? Pap Maximilián?
Figyelt kérdés
Milyen együtt a két név? Adnád a gyermekednek?2021. márc. 6. 19:13
1/20 anonim válasza:
Nem adnám, nekem nem tetszik. A vezetéknévtől függetlenül sem.
3/20 anonim válasza:
Nem. Inkább ilyen Pap Patrik vagy ilyesmi.
4/20 anonim válasza:
Szerintem nem hangzik rosszul de nekem a Maximilián nem tetszik. De a Maxim igen.
Papp Maxim.
6/20 anonim válasza:
Én nem adnám mert a környezetében mindenki Maxinak hívná és így magyarul szerintem röhejes.
7/20 anonim válasza:
Maximum Maxim legyen, ne Maximilián.
8/20 anonim válasza:
Hol máshol jönnének össze a lepontozóbarmok, mint a kölökneveknél.
9/20 anonim válasza:
Hát, nekem tökre bejön ez a keresztnév, Max, Maxim alakban tök vagány, de a Pappal, hát, elég fura, nagyon nehéz kimondani. Mit szólnál a Miksához, kompromisszumként? :)
10/20 anonim válasza:
A vezetéknévhez jó, de nekem sem teszik ez a név. Gondolom, Maxinak lehet becézni, hát mit ne mondjak, borzalmas... Ráadásul nagyon hosszú, szegény gyerek, mire megjegyzi és leírja saját nevét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!