Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondják azt a bárhol,...

Miért mondják azt a bárhol, bármikor szoptató anyák, hogyha valakit zavar a nyilvános szoptatás, akkor más se egyen nyilvánosan, amikor a gyerekek és emberek amikor esznek, akkor nem kell hozzá egy másik ember intim testrészét mutogatni?

Figyelt kérdés

Nekem a nyilvános szoptatással nincs különösebb gondom, kivéve azt, amikor valaki csak úgy előveszi étteremben, városban, tömegközlekedési eszközön, instán, stb. Eltakarva, elfordulva nincs vele semmi gond szerintem.

Na ezek a nagy édesanyák mindig azzal jönnek, hogy "De hát a baba is éhes, miért ne ehetne, ha más is ehet?" Csak ugye amíg a nagyobb babák, gyerekek, emberek evéséhez nem kell egy másik ember intim testrészét közszemlére tenni, addig a baba szoptatásához igen, ha nem takarja el vagy nem fordul el. És ez mások számára undorító is lehet, elmehet tőle az emberek étvágya.

2021. márc. 5. 11:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
76%
Hat kérdező. Egyet értek veled. De meg egy max 6 hónapos babáig barmit el tudok képzelni, mert inkább kapja elő a mellet ha nincs nála amivel letakrja, mint visitson a gyerek. (Étterembe persze ne oda en is enni megyek, de parkban stb nem nagyon érdekel, bár nem tartom gusztusosnak) De e fölötti életkorban teljesen indokolatlan. Mivel már kaphat mást is, szóval abszolut nem indokolt a kirakat szoptatás. (Persze most jön “az en gyerekem nem evett semmit 18 hónapos koráig”... hat most erre mit lehet mondani? Akkor fejd le azt vidd magaddal pohárban, de bizonyos életkor fölött egyszerűen gusztustalan már az, hogy a gyerek odamegy “kiszolgálni magat”)
2021. márc. 5. 13:27
 32/40 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom. Szerintem elég undorító ha csak úgy kicsapja a csöcsét bárhol bármikor.

Nem fullad meg a gyerek ha takarná magát az anya, vagy ha lefejné magát otthon és nyilvános helyen cumisüvegből etetne.

Mobdjuk az még undorítóbb és gyakoribb dolog hogy bárhol wcztetik a gyereket. Az út közepén letolja a gyerek ruháját és szó szerint kirázza belőle. Rá a fűre, más házának a tövébe, a járda közepén..

Ezt gyakrabban látom mint a nyilvános szoptatást.

2021. márc. 5. 17:09
 33/40 anonim ***** válasza:
75%
Érdekes módon meg lehet oldani a szoptatást úgyis h azzal mást nem zavarunk, aki erre képtelen arról meg van a véleményem. Vagy takarja el magát, v a kijelölt helyen szoptasson, ennyi. Ki kíváncsi a melleire? Senki. Csak sajnos sok az igénytelen.
2021. márc. 5. 18:53
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom lehet diszkréten csinálni. Kicsit off téma de engem az akaszt ki hogy pl a plázában is a büdös wc mellett vannak ezek a babapelenkazo helyek( gondolom elvileg etetni is lehetne) .lehetne igenyesebb helyen. Vagy a buszpalyaudvaroknal is lehetne külön helység. Szegeny anyuka hol etesse meg pelenkázza ha utazni kényszerül?
2021. márc. 5. 19:01
 35/40 anonim ***** válasza:
63%
Hát nemtom, szerintem a hapsikat nem a női mell látványa botránkoztatja meg, hanem az, ha az ő elméjükben az kizárólag szexuális tárgyként él, és fúj, milyen dolog már, hogy azzal kell szembesülniük, hogy a mell másra is használható. Pedig szoptatás közben sem látszik belőle több, mint a siófoki strandon, csak ugye a körülmények mások.
2021. márc. 6. 16:52
 36/40 anonim ***** válasza:
68%

De bírom, hogy a stranddal jön mindenki. A strandon igenis megengedett a fürdőruha, bikini.

Az étterem, színház, belváros közterület. Ennyi.

2021. márc. 6. 16:56
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Egy kendővel betakarja magukat és szerintem nincs baj vele. Ezerszer ez, minthogy vonítson a gyerek.
2021. ápr. 1. 16:57
 38/40 anonim válasza:
81%

Tegyétek a szívetekre a kezeteket és mondjátok meg őszintén! Tényleg teljes mértékben komolyan mondjátok azt, hogy hányinger lesz úrrá rajtatok, ha egy szoptató nőt láttok? Független attól, hogy akarja-e takarni magát, vagy nem.

Nem rosszból kérdem. Isten lássa lelkem. De ha így van, valaki el tudná magyarázni, hogy miért undorodik tőle?

2021. ápr. 19. 06:02
 39/40 anonim ***** válasza:
En szoptattam ott ahol epp voltunk de altalaban volt egy helyiseg ahol lehetett vagy elvonultam, elfordultam, letakartam, beultem az autoba
2021. ápr. 20. 00:16
 40/40 anonim válasza:
41%
Nem tudom mi bajotok a nyilvános szoptatással. Kormányaink 23 éve nyilvánosan szopatják az egész országot. Ez sokkal undorítóbb, mint egy fedetlen kebel.
2022. nov. 4. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!