Miért mondják azt a bárhol, bármikor szoptató anyák, hogyha valakit zavar a nyilvános szoptatás, akkor más se egyen nyilvánosan, amikor a gyerekek és emberek amikor esznek, akkor nem kell hozzá egy másik ember intim testrészét mutogatni?
Nekem a nyilvános szoptatással nincs különösebb gondom, kivéve azt, amikor valaki csak úgy előveszi étteremben, városban, tömegközlekedési eszközön, instán, stb. Eltakarva, elfordulva nincs vele semmi gond szerintem.
Na ezek a nagy édesanyák mindig azzal jönnek, hogy "De hát a baba is éhes, miért ne ehetne, ha más is ehet?" Csak ugye amíg a nagyobb babák, gyerekek, emberek evéséhez nem kell egy másik ember intim testrészét közszemlére tenni, addig a baba szoptatásához igen, ha nem takarja el vagy nem fordul el. És ez mások számára undorító is lehet, elmehet tőle az emberek étvágya.
Én azért elég ritkán látok nyilvános szoptatást. Pedig a fővárosban lakok, itt minden van, amit csak el bírsz képzelni.
Egyszer láttam bkv buszon nőt szoptatni, előtte szerintem 20 percig kínlódott, hogy megnyugodjon a babája, de csak üvöltött torkaszakadtából, így jobb híján elkezdte etetni. Nem tudta magát eltakarni semmivel, nem volt nála ahhoz ruhaanyag, szerintem nem is úgy készült, hogy kelleni fog. Akkor és ott, a nő csak azt tette, amit egyedül tudott és amivel el tudta hallgattatni a kisbabát. Én valahogy nem éreztem vérlázítónak, se undorítónak, nem néztem, mert nem érdekelt, de nem is háborított fel.
Valószínűleg a szoptatónáci anyák olyanok, mint a feminácik. Van egy alapvetően jó ügy, hogy az anyák, ha szükséges, akkor szoptathassák nyilvánosan is a babát, anélkül, hogy megkövezik őket, viszont ezt egy másik mozgalom túltolja, és a végén még arra is mindenki fújni fog, aki egyébként normális, csak belekényszerül egy ilyen helyzetbe. És ez a szomorú, hogy mindig de tényleg mindig az szív, aki egyébként normális.
"Azért ne vonjunk már párhuzamot egy viszonylag diszkréten szoptató nő, meg egy farkát lengető, nőket fogdosó, ballonkabátos szatír közt."
Pont hogy nem a diszkréten szoptató nőkről volt szó, olvasd el a kérdést, meg pár választ is. Pont a nem diszkrétekkel volt a baj, akik mindenféle takarás nélkül kicsapják a cs.csüket az anyaság nevében. Semmi gond nincs a nyilvános szoptatással, ha az nem étteremben, tömegközlekedésen, legforgalmasabb helyen történik mindenféle takarás és diszkréció hiányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!