A gyermekágyi vérzés erősebb, mint a menstruáció? És vannak fájdalmak alatta, mint a mensinél?
Nekem csak az első pár napban volt erősebb, mint a mensi. 2-3 hét után már csak kevéske, de az eltartott még vagy 3-4 hétig.
Sokan számolnak be arról, hogy szoptatás közben rendes összehúzódásokat éreznek, mint vajúdáskor, de én pl semmit nem éreztem
Első gyereknél, sima szülés után nekem nagyon erős volt a vérzésem az első pár napban. Utána elhúzódó kis vérzésem volt amit sima betéttel tudtam orvosolni.
Második gyereknél császár után az első éjszaka volt durva, utána már nem volt vészes, de hullámzóan elmúlt és újra elkezdődött a vérzés még pár hétig.
Első szülés után én kaptam méh összehúzó gyógyszert, nem voltak tőle fájdalmaim, otthon szoptatás közben néha húzódott, de nem volt vészes.
A második gyereknél jobban éreztem, első éjjel szoptatás közben úgy fájt az összehúzódás mintha még vajúdnék, de csak pár alkalommal jött elő, másnapra már sziszegés nélkül éreztem szoptatás közben. További napokon már nem volt jellemző. Húzódott néha, de majdnem észre sem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!