Ilyenkor mi történik?
Nagyon messze hordom a gyerekeimet iskolába. Kérvényeztem az Oktatási Hivataltól, hogy egyéni munkarendben tanuljanak a gyerekek, mert nem bírom már vinni őket (napi 4 óra bkv-zás). Veszélyeztetett terhes vagyok, 21 hetes, hetek óta fáj a hasam alja, most még jobban görcsöl (lehet a cisztámat nyomja a baba). Ha nem tudom holnaptól vinni őket akkor mi lesz?
Elveszi őket tőlem a gyámhivatal? A kérvényemen még ülnek sajnos.. Segítségem semmi nincs.
Azért járnak ilyen messze, mert ahol lakunk ide nem tudunk bejelentkezni és csak bejelentett lakcímmel vették volna fel,az meg nincs. Ezért kénytelen voltam 2 évvel ezelőtt a volt munkahelyem közelében lévő iskolába beiratni.
De nem okoskodást kértem, az egészségi állapotom nem engedi meg jelenleg, hogy ennyit utazzak meg sétáljak (nem a kényelmes autóban a dugóban ülve), kőkemény séták meg lépcsőzések. Mint írtam, veszélyeztetett terhes vagyok, csak feküdnöm lenne szabad. Nem tudok semmilyen segítőt felvenni, az egy vagyon és annyit nem keresek.
Az igazgatónő is támogatja ebben az esetben az egyéni munkarendet, ismeri a helyzetemet. Csak mivel nem kaptam még meg az engedélyt, nagyon aggódom, nem akarok kórházba kerülni, nagyon görcsölök...
A kerdesedre a valasz, hogy ez nem ok egyeni munkarendre. Ha megszuletik a gyerek, akkor meg azert nem jaratos oent iskolaba, mert a kisbabaval nem tudsz utazni? Meddig? Nem ertem, 3. gyereket vallalod segitseg nelkul?
Surgosen uj iskolat kell keresni. Be kell jelentkezni oda, ahol laksz.
Ha ennyit nem tudod elintezni, meg jo is, ha elveszik a gyerekeket toled, oriasi felelotlenseg amit muvelsz
9es, feltételezem albérletben él anyuka, szerződés nélkül. ez esetben nincs a nevén sem semmi, ezért bajos nekik a bejutás... viszont a védőnő is a jelenlegi címetekre fog menni, ha be vagytok jelentve, ha nem, legalábbis nálunk így működik. mind1 mi áll a papíron, a valós a lényeges. egyébként hívj fel egy közelebbi iskolát, és érdeklődj náluk, valahova csak átveszik a gyerekeket, mondd el a gondodat..
1es voltam. egyébként én az előző válaszommal sem okoskodni akartam, csak megérteni hogy miért alakult ez a helyzet. első körben arra gondoltam hogy waldorf vagy egyéb iskola, ami nincs mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!